Sayfa 72/303 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 2418 madde; 569 - 576 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Kuzu,

USA dakiler Nasdax, Dow daki kendi mallarını açığa satıp artı karda oldukalrı BİST gibi borsalarda pozisyon boşaltıp senin yönteminle dipten mal alma senaryosuna girmezler mi?
    Sevgili virtue,

AMRIKI birlesik sirketleri dovletinde.....

SIRKETLER iki guruba ayrildilar.....biri KURESELCILER.....oburu IZOLANISTLER....

BU IKI GURUP....olumune FURUSYOR suan.....senin dediklerini yapiyor bir gurup.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    TURKIYEDE KI DURUMUM....

10 850 DE VIOP SHORTU BASTIK....10 350 de 500 puvan karla kapatirim dedim....inmis....10 380 e....kerizzz bana gicik....POZUM HALA ACIK....400 PUVAN KARDAYIM....FURUSMAM SURUYOR....
    çıtak yatırım menkul değerler a.ş

vilop analizi :

50.000 pivanı alırsan az almış olursun... bence hakkı 100 bing pivan

gerekçeleri burada sıralanmıştır.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yurtdışındaki hareketleri savuşturmaya çalışıyor

şu derin SAT'ın gereği için kendimize has bir gelişme olmalı

öyle bir gelişme olmalı ki ; satıcı gelsin...

yurtdışı ha burdan döner, ha şurdan döner diye, satıcı gelmiyor

umutlar kırılıp, bir alt konfor alanına oturtulmalı bist
    spottaki bugünün aracı kurum dağılımı ÖNEMLİ

son ana kadar SATMAMAKTA ısrar edenler, artık yapılacak birşey kalmadığını zorlada olsa gördüler ve SATTILAR

soğuk cüzdanlardan bugün satılan malın (bu fiyattan 2,5 milyar tl, tacirleri saymıyorum o hep satıyor ) TAKOZ olması ve endeksin 9200'deki desteği kırarak, bi 87xx e gitmesi icap eder

şu ortamda çok değil.. % 7 var... birgün % 4 düş... ertesi gün 1,5... sonraki günde 1,5 dal çık... oldu işte
    yabancı sonunda zike zike sattı... çok uğraştılar endeksi 9250'te durdurmak üçün emme... yemedi 8700 var

şortunu gapturma

NOT: geç gördüm... zaten hedefi 80 bimg pivana çekmişsin dayu... ikimizinki örtüştü bu durumda

misal 03.04.2025 günü bir arkadaş ''çıtak dayu lütfen sanayi hisselerine bir operasyon çek, % 50-60 yükselsinler '' didi

bizde böyle cevap verdik

sanayi hissesi demek, KOZ MAÇA oynarken elde full sinek tutmak gibidir 1 bile alamazsın, çakarlar

endekiste 1 hisse vardır... oda akbankıs

endesks 92xx'lere geldiğinde... akbank, thy, bımas...aselsan... gibi hisseler değerlendirmeye alınır

sanayi hissesi diye, ereğli, şüşe, kardemir falan diyorsanız, heç hazzetmem onnardan
    bu iki yavri % 10 düşmüş

şüşe.. % 5... endekis kadar, az fazla

yabancı sonunda zike zike sattı... çok uğraştılar endeksi 9250'te durdurmak üçün emme... yemedi 8700 var

şortunu gapturma
    sebep : bu hafta borsaları göçerttik ama bitkolin kazım orasını burasını salladı

daha haftaya onu 77 binge sürecem

öyle dötünü yiyim ayağı yok... şortçunun parasını vermeden nereye gidiyormuş

NOT: biz ona şifreli olarak bitkolin kazım diyoruz böylece pala izimizi süremiyor...hangi kağıtta poz aldığımızı bilemediği üçün, stoplarımız patlatmaya uğraşamıyor
    Son düzenleme : çıtak; 05-04-2025 saat: 15:55.

sevgili citak....

geldiginde....gerilerde kalan AMRIKI teknik analizini guncelle....

hatta....

suandaki durumu onune al....YENI BIR TEKNIK ANALIZ YAP....acil ITU lu....yogusam...dogduguna pisman ederim seni....ha ha ha

babo....bi pohhh bilmiyor....iyi bi TEHHHNIKCI DEEELLL o....

bundan kelli....seni basrol oyuncusu yapiyorum....seneryo AMRIKI yi hazirladim....bi bakem senin graflar ne diyo.
    tam kitabın ortasından sordun abi

önceki kolaydı... şimdiki benim için çok zor... herşey haber akışlarına bağlı

macron cevap verdi, düşüş katmerlendi... çin vermiş (heralde ) düşüş 2 katı katmerlendi.

bu yavriler, işi cevap ile geçiştirmeyemi çalışacaklar... yoksa onlarda tarife kararı alacak mı ?

icraat olmaz, lafta kalırsa FSPX 4850 desteğinden tepki alır... 5300 gaymeleri geçemez... o arada gelen haber detaylarına göre oyalanır

yalnız... öncelikle ÇİN olmak üzere, diğerleride karşı tarife açıklamaya başlarlar ise :

işaretlediğim barların benzerleri gelir

gelirse, 4850 yi iyi aklında tut abi... oradaki işlemleri iyi yorumla

Son düzenleme : çıtak; 05-04-2025 saat: 16:16.

tessekkurler citak....

zeka ve bilgi fiskiriyorsun....

BU DUNYA....SENIN GIBI INSANLARIN VARLIGI ILE GUZELLESIYOR....

iyiki varsin bitanem.

tam kitabın ortasından sordun abi

önceki kolaydı... şimdiki benim için çok zor... herşey haber akışlarına bağlı

macron cevap verdi, düşüş katmerlendi... çin vermiş (heralde ) düşüş 2 katı katmerlendi.

bu yavriler, işi cevap ile geçiştirmeyemi çalışacaklar... yoksa onlarda tarife kararı alacak mı ?

icraat olmaz, lafta kalırsa FSPX 4850 desteğinden tepki alır... 5300 gaymeleri geçemez... o arada gelen haber detaylarına göre oyalanır

yalnız... öncelikle ÇİN olmak üzere, diğerleride karşı tarife açıklamaya başlarlar ise :

işaretlediğim barların benzerleri gelir

gelirse, 4850 yi iyi aklında tut abi... oradaki işlemleri iyi yorumla

bolinger alt band....4300 gozukuyor....IHLAL EDER MI....sikinti orada....

bolinger alt band....4300 gozukuyor....IHLAL EDER MI....sikinti orada....
    ha ha ha

ona kaldıysa... bist100 bolinger alt band -3400 de

yani 700 milyar dolar borç ile ülke batmış...

elinde halkbank hissesi olan adam gelmiş sana diyorki ''kuzu emmi, al şu hisseleri sana vereyim... üstünede 100 milyon tl vereyim... noolur al ''

zuahahaha

Sayfa 72/303 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •