Sayfa 721/940 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1. Sayin Hocam merhaba destekleriniz icin cok tesekkur ederim. #PAGYO icin yorumunuzu alabilir miyim? Tesekkurler

2. Selam sayın prof sayın esselocan sayın Esma ve adını yazamadığım tüm arkadaşlara bugün Ardyz atladım 46 dan iyimi ettik kötümü ettik bir yorum beklerim. Ayrıca jant ve egegübre duruyor onlarda değişen bir şey olurmu yorumlarınızı bekliyorum üstatlar sayın prof sayın esselocan sayın esma cümleten herkese saygılarımı sunar hayırlı akşamlar dilerim

3.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    PAGYO ; 6.54 işlem görüyor...
    6.43 üzerinde kalması iyi...
    DİRENÇ ; 6.94 - 7.34 - 7.61 - 7.80..
    DESTEK ; 6.43 kanal desteği üzerinde kaldığı sürece ; 7.80 kanal direncini deneyebilir... Sağlam geçer desteklerse ; 8.08 - 8.57...Takip edilmeli...
    Y.T.D.
     Alıntı Originally Posted by Mr.Seko Yazıyı Oku
    Sayin Hocam merhaba destekleriniz icin cok tesekkur ederim. #PAGYO icin yorumunuzu alabilir miyim? Tesekkurler
    PAGYO ; 6.32 kapanış...
    Kısa bir süre önce yazmıştım...
    DİRENÇ ; 6.43... Tekrar üzerine çıkıp desteklemesi takip aksi halde yeni yükseliş trendi başlamaz...
    DESTEK ; 6.29 - 6.12..
    Geçerse yukarıda belirtilen dirençler takip...
    Y.T.D.

4.  Alıntı Originally Posted by Tarros25 Yazıyı Oku
    Selam sayın prof sayın esselocan sayın Esma ve adını yazamadığım tüm arkadaşlara bugün Ardyz atladım 46 dan iyimi ettik kötümü ettik bir yorum beklerim. Ayrıca jant ve egegübre duruyor onlarda değişen bir şey olurmu yorumlarınızı bekliyorum üstatlar sayın prof sayın esselocan sayın esma cümleten herkese saygılarımı sunar hayırlı akşamlar dilerim
    Ardyz Esma hanımın uzmanlık alanı, hatta demişti ki 36-38 arası git gel yapıyor 38 üstünde hareket olursa 38 üstünde alırım. Bak o zaman alsaymışsınız 8 TL kar. Ardyz temel olarak bakmak gerek, hiç fikrim yok.
    Gelelim diğer kalınlara , ben kalın alamıyorum o yüzden takip dışı. Üzgünüm.
    Yazdıklarım kesinlikle ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Tarros25 Yazıyı Oku
    Selam sayın prof sayın esselocan sayın Esma ve adını yazamadığım tüm arkadaşlara bugün Ardyz atladım 46 dan iyimi ettik kötümü ettik bir yorum beklerim. Ayrıca jant ve egegübre duruyor onlarda değişen bir şey olurmu yorumlarınızı bekliyorum üstatlar sayın prof sayın esselocan sayın esma cümleten herkese saygılarımı sunar hayırlı akşamlar dilerim
    ARDYZ 46 dan girmek büyük cesaret. Geri sayfalarda hocam hedefleri yazmıştı. Özel bir beklenti olup olmadığını bilmiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    ARDYZ 46 dan girmek büyük cesaret. Geri sayfalarda hocam hedefleri yazmıştı. Özel bir beklenti olup olmadığını bilmiyorum.
    Ak yatırım ardyz için 70 TL hedef biçmiş ve izlediği portföye eklemiş.
    Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Ak yatırım ardyz için 70 TL hedef biçmiş ve izlediği portföye eklemiş.
    Ytd
    Selamün aleyküm bu bankaların hedef fiyatları hedefine ulaşıyor mu esselocan kardeşim hedef koymak iyi de gidiyor mu ki ,siz daha tecrübelisiniz hocam bilirsiniz??

8.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Selamün aleyküm bu bankaların hedef fiyatları hedefine ulaşıyor mu esselocan kardeşim hedef koymak iyi de gidiyor mu ki ,siz daha tecrübelisiniz hocam bilirsiniz??
    Ve aleyküm selam. Eywallah, öncelikle ben usta yada hoca değilim, basit küçük yatırımcıyım. Bahsetttiğim Ak yatırım isimli şirket diğer aracı şirketlerden bir tanesi grafiklere ve bir çok bilgiye göre hisselerle ilgili çalışma neticelerine göre hisselere fiyat veriyorlar, öne alıyorlar bu hafta takipte filan gibi bilgiler paylaşıyorlar. Her paylaşılan belirtilen hedefi görecek diye bir şey söz konusu değil sadece öngörü.
    Ytd

Sayfa 721/940 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •