Sayin Hocam merhaba destekleriniz icin cok tesekkur ederim. #PAGYO icin yorumunuzu alabilir miyim? Tesekkurler
Sayin Hocam merhaba destekleriniz icin cok tesekkur ederim. #PAGYO icin yorumunuzu alabilir miyim? Tesekkurler
Selam sayın prof sayın esselocan sayın Esma ve adını yazamadığım tüm arkadaşlara bugün Ardyz atladım 46 dan iyimi ettik kötümü ettik bir yorum beklerim. Ayrıca jant ve egegübre duruyor onlarda değişen bir şey olurmu yorumlarınızı bekliyorum üstatlar sayın prof sayın esselocan sayın esma cümleten herkese saygılarımı sunar hayırlı akşamlar dilerim
Ardyz Esma hanımın uzmanlık alanı, hatta demişti ki 36-38 arası git gel yapıyor 38 üstünde hareket olursa 38 üstünde alırım. Bak o zaman alsaymışsınız 8 TL kar. Ardyz temel olarak bakmak gerek, hiç fikrim yok.
Gelelim diğer kalınlara , ben kalın alamıyorum o yüzden takip dışı. Üzgünüm.
Yazdıklarım kesinlikle ytd
Ve aleyküm selam. Eywallah, öncelikle ben usta yada hoca değilim, basit küçük yatırımcıyım. Bahsetttiğim Ak yatırım isimli şirket diğer aracı şirketlerden bir tanesi grafiklere ve bir çok bilgiye göre hisselerle ilgili çalışma neticelerine göre hisselere fiyat veriyorlar, öne alıyorlar bu hafta takipte filan gibi bilgiler paylaşıyorlar. Her paylaşılan belirtilen hedefi görecek diye bir şey söz konusu değil sadece öngörü.
Ytd
Yer İmleri