Sayfa 721/899 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Global Yatırım dikkat çekici; milyon lotu dün almıştı. Seansı canlı izledim. Son iki saat tek satışı (sadece 1 lot) yapıp seansı kapatmışdı. Bugün devamı gelmedi.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    Ağzın bal damlıyor

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Haha hahha ... Yavaş yavaş şu belirsizlik bitsin de önümüzü görelim artık. Ben artık her şeyin pozitif etkileyecegini düşünüyorum.

Temettü hareketi olur mu acaba , onu da göreceğiz.

3. tahtacı arkadaş mümkün olduğu kadar ucuza kapatmak istiyor heralde bu işi. anlaşılan bir formasyona uyduracak bu gidişi . ama suyu ısındı sanki? yarın 5,80 doğru bir hareket bekliyorum senden not: ytd:
    Ek 25006
    Trend olan bir hisse senedini tutarlı bir şekilde belirleyemiyorsanız, kendinizi yanlış sinyallere dayanarak ticaret kararları verirken bulacaksınız. Bir ekonomist, dün tahmin ettiği şeylerin bu gün neden olmadığını yarın bilecek bir uzmandır. : )) Temel analiz ne alacağınızı, teknik analiz hangi fiyattan alacağınızı söyler...

Dün AKGUV için KAP'a bir bildirim düştü ayrılma hakkı ile ilgili.
    Orada 25 Şubat'tan önce alanların faydalanabileceği belirtiliyordu. Bizimki için de bir emsal olabilir belki...
    Yorumlarım Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

5. Değerli kardeşlerim; Yakalandığım Covid 19 hastalığı tedavisi ve hala da hastalığın vurduğu darbe sebebiyle araştıracak halde değilim.Soda'da olup biteni takip edemedim ve anlayamadım.Sadece Şişecam ile birleşeceğini biliyorum o kadar.Senedin sürekli düşmesi yabancı satışı mı? yoksa Şişecam alışları sebebiyle baskı mı? Ayrılma hakkı fiyatı nedir?3 aylık iyi bir kar ettiği halde düşüşün arkasında ne var?
    Değerli kardeşlerimin lütfedip beni bilgilendirmelerini isirham ediyorum.Şimdiden teşekkürler.Hepinize sağlık dileklerimle selamlar...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Değerli kardeşlerim; Yakalandığım Covid 19 hastalığı tedavisi ve hala da hastalığın vurduğu darbe sebebiyle araştıracak halde değilim.Soda'da olup biteni takip edemedim ve anlayamadım.Sadece Şişecam ile birleşeceğini biliyorum o kadar.Senedin sürekli düşmesi yabancı satışı mı? yoksa Şişecam alışları sebebiyle baskı mı? Ayrılma hakkı fiyatı nedir?3 aylık iyi bir kar ettiği halde düşüşün arkasında ne var?
    Değerli kardeşlerimin lütfedip beni bilgilendirmelerini isirham ediyorum.Şimdiden teşekkürler.Hepinize sağlık dileklerimle selamlar...
    Öncelikle çok geçmiş olsun Behzat Bey . Umarm biran önce sağlığınıza kavuşursunuz

Evet birleşme süreci devam ediyor ama nasıl gerçekleşeceği konusu hala muallak.

Şirket, 1 sodaya 1.16 şişe vereceğini ve önceden hissesi olan yatırımcıların 6.39 'dan hisselerini şirkete satarak ayrılabilecegini bildirdi.
    Lakin 25 şubatta yeni kanunun çıktığı için, spk tebliğ yayınlarsa yeni tebliğe güncelleme yapacağını söyledi.

Yeni tebliğ gelirse adil fiyat belirlenecek ve ayrılma fiyatının en az değerleme raporunda çıkan ortalama olacağını biliyoruz. 9.32

Değişim oranı spk isteklerine göre değişebilir. Çünkü değerleme raporunda haksızlıklar olduğunu düşünüyoruz.

Kimlerin ayrılma hakkından faydalanacagina dair resmi açıklama olmasa da başka şirketlerdeki uygulamalar 25 Şubat öncesinde hissesi olan yatırımcıları işaret ediyor.

Resmi de olsa beklenti de olsa henüz net şeyler söyleyemiyoruz. Bir iki ay içinde her şey netleşir diye düşünüyoruz.

Geçmiş olsun .

7. Behzat bey geçmiş olsun öncelikle.
    Sn dimitriste takip edemeyenler için çok güzel özetlemiş, kendisine teşekkür ederim.
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Öncelikle çok geçmiş olsun Behzat Bey . Umarm biran önce sağlığınıza kavuşursunuz

Evet birleşme süreci devam ediyor ama nasıl gerçekleşeceği konusu hala muallak.

Şirket, 1 sodaya 1.16 şişe vereceğini ve önceden hissesi olan yatırımcıların 6.39 'dan hisselerini şirkete satarak ayrılabilecegini bildirdi.
    Lakin 25 şubatta yeni kanunun çıktığı için, spk tebliğ yayınlarsa yeni tebliğe güncelleme yapacağını söyledi.

Yeni tebliğ gelirse adil fiyat belirlenecek ve ayrılma fiyatının en az değerleme raporunda çıkan ortalama olacağını biliyoruz. 9.32

Değişim oranı spk isteklerine göre değişebilir. Çünkü değerleme raporunda haksızlıklar olduğunu düşünüyoruz.

Kimlerin ayrılma hakkından faydalanacagina dair resmi açıklama olmasa da başka şirketlerdeki uygulamalar 25 Şubat öncesinde hissesi olan yatırımcıları işaret ediyor.

Resmi de olsa beklenti de olsa henüz net şeyler söyleyemiyoruz. Bir iki ay içinde her şey netleşir diye düşünüyoruz.

Geçmiş olsun .
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. şişe 4,81 den işlem görüyor.. sodayı 1,16 orana göre fiyatlamaya calışıyorlar.. spk ve iş bu kadar emin piyasada onlara eşlik ediyor.. yazık yaw.. devlet kurumu 2 ayda hazır olan tebliği yürürlüge koymaz.. ülkenin en büyük sermaye grubu ali cengiz oyunları peşinde.. bizde bu belirsizlik ortamında borsada hisse taşıyoruz..

Sayfa 721/899 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •