Sayfa 727/1043 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Dow %2
    S&P %1.8 artıda

Hazirandan beri en iyi gün

2008 Obama seçiminden beri en iyi “seçim günü yükselişiâ€

Wall St uzun süredir “Biden†diyor. Bugünkü hareket seçim sonucundan ziyade, ay başı hareketi.

2. Büyük bir buhran geleceğine ben de inanıyorum.
    Ancak öyle kısa bir sürede değil.
    Önce bir kaç yıl piyasaların ara ara inişlerde olsa sert yukarı gideceği kanaatindeyim..
    Ancak sistem bir kaç yıl sonra veya 10-20 yıl sonra bir yerde tıkanacak ve bir büyük kriz yaşanacaktır..
    Bazı ülkeler çok sarsıntı geçirirken , dünyada dengeler değişecek ve bazı ülkelerin yıldızı parlayacaktır...
    İnşallah ülkemiz milletimiz bu yeni dengede parlayan bir yerde olur...

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    yurd dışı piyasalar ralli modunda yarın bizde ralli yaparmıyız acaba sistem günlükte al vermiş 1188 görülürmü acaba merakla bekliyorum yarını YTD
    1156 üstü çok güzel olacak. Dün %50 nakite geçtim. Yarında ne yapsak acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    1156 üstü çok güzel olacak. Dün %50 nakite geçtim. Yarında ne yapsak acaba?
    Esma hanım, hem 1156 üstü çok güzel olacak diyorsunuz . Hemde %50 nakite gectim diyorsunuz . Peki niye nakite geçtiniz???

5.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Esma hanım, hem 1156 üstü çok güzel olacak diyorsunuz . Hemde %50 nakite gectim diyorsunuz . Peki niye nakite geçtiniz???
    Dün yüzde 50 nakite geçtim. Riski azaltmak adına. Bugünku hareket Bana supriz oldu. Fazla bir şey kaybetmeyiz. Rüzgar nereye eserse bizde ona göre kendimizi guncelleriz. Yarın için güzel hisseler varmı?

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Dün yüzde 50 nakite geçtim. Riski azaltmak adına. Bugünku hareket Bana supriz oldu. Fazla bir şey kaybetmeyiz. Rüzgar nereye eserse bizde ona göre kendimizi guncelleriz. Yarın için güzel hisseler varmı?
    Yarın açılış ve kapanış önemli endekste . Hisse bazlı hareketler devam eder . Hisse olarak iyi görünenler. Uşak, goody , AEFES, Tborg, şeker bank olabilir . Tabiiki yarınki açılışı görmek lazım. Çok korku varsa sorun yoktur [emoji6]...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Birde eski binaların zorunlu dönüşümünün yapılma kararı, çimentoya yarar afyon pirimsiz belki iyi olabilir ...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Yarın seçim etkili olabilir borsada...
    Ancak normal bir gün olsaydı çimento ve seramik derdim ben de...

Sayfa 727/1043 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •