Sayfa 734/1023 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. [QUOTE=HAKEM;2509144]
     Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku

Eviniz varsa borca almıyorsanız işinize güveniyorsanız işsiz kalınca 2 yıl sizi geçindirecek naktiniz kalıyorsa rasyonel olabilir benim aklımca.Enflasyonist ortamda ithal malların aylık zam gelmesi falan normaldir.O anlamda bir mantık kurulabilir.Ama tam kriz zamanlarında her şeyin fiyatı en azından 2. elde inanılmaz düşebilir.2001 krizinde evlerin darbe yemesi misal.E dolar artmıştı evin yapım maliyeti artmıştı ama evler acaip darbe yedi.Üstelik 2001 yılında şimdiki gibi şişmiş fiyatlar olmadığı halde emlak acaip darbe yedi.Kriz zamanında en iyi durum cebinde naktin olmasıdır.Fırsat bitmez krizlerde.Borsada ,emlakta,arabada her şeyde inanılmaz rakamlar oluşabilir.
    Ben milletin şu an daha yeni yeni farkına varmaya başladığı durumu 2016 da tahmin edip ona göre yatırım yaptım.devamlı hammadde stoğu yaptım ve sadece son 6 ayda hammadde %80 zam yedi.

2016 dan beri de sıfır borcu olan bir firmayım. Birde sektörüm mecburi tüketim olunca işler asla azalmıyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Araba bir tüketim malzemesidir , cebinde paran varsa ve ağırlık yapıyorsa hafifler ve mutlu olursun...Evli isen evdekiler senden daha mutlu olur
    Aynen o hafifleme adamı bir mutlu eder ki tarifsiz.Varolmanın dayanılmaz hafifliği bir nevi.Carpe diem vs.Ya geç hocam 500 000 lirası olan adam 50 binlik arabaya binecek.210 binlik arabaya göz diktiysen 2 milyon paran olacak.Yüzde on hesabı mantıklı.Haddim olmayarak kriz arefesinde arkadaşın bu sevdadan vazgeçmesini öneririm.İlerde özelden allah razı olsun diye mesajlarını da bayramlarda falan beklerim )))))))

3. [QUOTE=zaxxss;2509122]
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Valla parayı mezara götürmektense ben aldım.. eski kur girişli.. yeni kur ile %20 ucuza aldım. Yarın teslim edecekler

bu sayede aslında euro yu ucuza almış oluyoruz yanlış mı düşünüyorum. Bu gidişle ne dolar ne euro akıl almaz yerlere gelecek
    Kur hakkında haklı düşünebilirsin ama, yatırım yaptığın ürün araba olunca zarar edersin.

Araba tüketim malzemesidir.Buzdolabı alırken tv alırken kar zarar nasıl akla gelmiyorsa araba da aynı kategoridedir.Kar zarar hesabı araba konusunda çok manalı değil.

5. borç gırtlağı delmiş.Bizim troy at üstünde.

USDTRY - HAFTALIK -

Gordugunuz gibi 2013 hazirandan bu yana deger kaybi %210 a yaklasmis durumda.

5.10 uzerinde kayip kopmus vaziyette, bu direnc cok rahat asildi

Fibo seviyelerinde 5.74 - 75 ust sinir.

Bu noktadan artik mudahele gelmez ise sonu hic hayirli olmayacak.

Peki dusse dusse nereye kadar dusebilecek. Benim gordugum tepeden yuzde 13 - 15 arasi bir dusus mumkun

Yani 4.90 - 5 TL arasi

Bunun olmasi icinde cok olumlu gelismeler olmasi gerek (Rahibin serbest kalmasi, minumum 500 puan faiz artirimi vs.)

P.S 5.75 uzerinde fiyatlamalar daha da bozulur ve gunluk 50 krsluk hareketler gormemiz mumkun olur.

[IMG][/IMG]

7. Spor klüpleri gırtlağına kadar borç batağı içinde iken bu yapılır mı? Katarlılar kur borusunu Tüpçüye dayamışlar. O zaman Tüpçüde klüplere dayasın. Klüplerde yabancı futbolculara dayasın. Hep beraber tren yapsınlar. :-)

Katarlıların 'kur golü': beIN Sports, 5.50'ye dayanan doları 3.26 sayıp ödeme yapıyor
    https://tr.sputniknews.com/amp/turki...odeme-yapiyor/

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onların dolarları varsa, bizim halkımız ve hakkımız var . / Son dakika

Şaka değil ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 734/1023 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •