Sayfa 736/1312 İlkİlk ... 2366366867267347357367377387467868361236 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. 25 Akp nin uğursuz sayısıdır.

Poşeti paralı yaptılar 25 kuruşa (ki şu zamanın 1 buçuk 2 lirasına tekabül ediyor) Tüm belediyeleri kaybettiler.

Şimdi de %25 kira zorunluluğu yaptılar. Mülk sahibi hacı amcaların hepsi burnundan soluyorlar. Bu seçimde karşısına boş sandalye koysalar ona oy basarlar. Ayrıca sen mülkiyet hakkını yerlerde sürüklersen yarın kim bilir gelecekte neler yaparsın?" algısına neden oldular.

Özetle 25 rakamı bunları gönderecek yine BENCE...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Alman hükümeti aylık 300 euro doğalgaz desteği dağıtmaya karar verdi
    Geçen sokak röpörtajı tadında Alamancı diye tabir edilen gurbetçi bir ablayla sahide sohbet ettim.
    Türkiyenin değerini bilin Almanyada 500 Euro Doğalgaz parası ödüyorum her ay diye dert yanıyordu.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

3.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Geçen sokak röpörtajı tadında Alamancı diye tabir edilen gurbetçi bir ablayla sahide sohbet ettim.
    Türkiyenin değerini bilin Almanyada 500 Euro Doğalgaz parası ödüyorum her ay diye dert yanıyordu.
    abla güzel miydi

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    25 Akp nin uğursuz sayısıdır.

Poşeti paralı yaptılar 25 kuruşa (ki şu zamanın 1 buçuk 2 lirasına tekabül ediyor) Tüm belediyeleri kaybettiler.

Şimdi de %25 kira zorunluluğu yaptılar. Mülk sahibi hacı amcaların hepsi burnundan soluyorlar. Bu seçimde karşısına boş sandalye koysalar ona oy basarlar. Ayrıca sen mülkiyet hakkını yerlerde sürüklersen yarın kim bilir gelecekte neler yaparsın?" algısına neden oldular.

Özetle 25 rakamı bunları gönderecek yine BENCE...
    25 kuruşluk poşete geçen 40 kuruş verdim sanırım onada zam yapmışlar
    bir halt olacağı yok.

5. Muhalefetin adayi kk olacak ve kaybedecek, rte kendi cekilene kadar ulkenin basinda kalacak. Ulkede rusya, dubai, katar, cin karisimi bir rejim surecek.

Yok ben ev satacaktim, borsada katlayacaktim, yurtdisina gidecektim vb diye planlar yapacaklar ici simdiden uyarayim secim sonucu belli bosa beklemeyin hazirani.

6.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Böyle çomarları gördüğüm yerde "dönsene ulan o zaman ülkene vatansız" diyorum.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

7. ENAG Enflasyonu bugün açıklandı Yıllık= %181

Aylık ortalama %15 enflasyona tekabül ediyor.

Böyle bir ortamda Benim değil ev, evimden satacağım çay kaşığı bile olamaz.

Ama ola ki ihtiyaçtan ev satan arkadaşlar varsa ver her ay fiyatını %15 arttırmadan satıyorsa bilsin ki bu oranda ucuza mal satmış sayılır.

Bir de bunu tersten okuyun; Ev almak isteyen varsa ve 1 ay sonra evi aynı fiyata bulduysa %15 ucuza mal almış sayılır.

Ben evleri pazarlık yapmadan aldım çünkü böyle bir piyasada pazarlık yapmak yüzsüzlüktür. Ben dediğim gibi asla satmam ama ola ki satsaydım ve biri benden pazarlık teklif etseydi onu kürekle kovalardım. Böyle bir ortamda malını satan olduğuna şükretsinler.

--------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. %181 enflasyon her ay eşit enflasyon kabulüyle aylık %5 enflasyondur. bileşik hesaplama yapılır enflasyonda.

1.05 üzeri 12 %179a tekabül eder yıllık.

Sayfa 736/1312 İlkİlk ... 2366366867267347357367377387467868361236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •