Sayfa 738/1252 İlkİlk ... 2386386887287367377387397407487888381238 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 5,897 - 5,904 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Ben bikaç defa denedim
    Ekrana getiriyor ama almaya kalkışınca hata veriyor, yeterli miktar yok diye (düşük tutarlar için bile)
    Neyse banka ile ilgili olabilir, başka yerden de bi deneriz

çok kısa vadeli bonolarda,
    işlem sayısı çok olur,
    ekranınızda var diye görseniz bile
    almaya yetişemiyorsunuz.

inatla denerseniz bir şekilde almayı başarabiliyorsunuz
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2. Merhabalar , sormak istediğim birşey var bono/tahvil ekranında yıllık basit faiz şeklinde belirtilen oranın mevduat karşılığı bulmak için oran*0.9/0.85 şeklinde yaparsam ulaşabilirim sanırım , doğru mudur ?

3. Arjantin Merkez bankası 1 haftalık repo faizini %45'e yükseltti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Bu kadar kaosa rağmen bist yine sağlam duruyo bence
    garanti gün içi 5,52'den 5,92'ye geldi, kendi içinde %6-7'lik hareket yapabiliyor, bunların bir anlamı olmalı ama ne
    Bist eridi gitti tl bazlı durduğunun ne kıymeti var.

Ben de ait olduğum yere dönüyorum bist ağırlığım bugün %17 oldu. %20 dolar, %63 de malesef tl kaldı. Tl hiç bırakmamayı düşünüyorum, döviz de 1 usd altında bozar girerim bist e artık her kademe alış kademesi bu seviyelerin altında benim için.

Bu borçları kim aldıysa onlar altında kalsın.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Ülkeyi soyan bunlar..!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sistem emme basma tulumba gibi çalışır.!!
    Gariban mevduatçıların,
    tasarrufları negatif faizle döviz kur oyunlarıyla bu milyarderler hortumladı.!!

8. Londrali abiler senaryosundaki USD hedefi nedir sorusunun 2 cevabi olustu:
    TL mevduatin USD karsiligindaki erime bu grafikteki 225M USD’ye gore mi anlasildi yoksa kisa vadeli dis borc olan 120M USD’ye gore mi?
    Ilk durumda king pakro USD target is 9TL; ikinci durumda target is reached. Volatiliteye bakinca pek target reached gibi durmuyor.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Bu borçları kim aldıysa onlar altında kalsın.!!

Sayfa 738/1252 İlkİlk ... 2386386887287367377387397407487888381238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •