Sayfa 739/1032 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Baktılar iş kötüye gidiyor ve endeksler düştükçe düşüyor, o zaman PPP devreye girer (plunge protection team=düşüşü önleme timi). Şimdi bu tim de neyin nesi diyeceksiniz, ABD yıllar öncesinde borsadaki düşüşleri kontrol altına almayı amaçlayan böyle bir tim oluşturmuştu. Tabii bu timin icraatları gizli tutuluyor.
    Bizde de var PPT ama terse calisiyorlar: Poposuna Poposuna Tekmele seklinde asagi basanlari mal gibi izliyor tempo tutuyorlar..

Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Naaptin abi ne demek OFAC in onemi kalmadi?? 1 milyar dolar ceza gelecek sekilde fiyatlaniyor 60 milyon gelirse ona gore yeniden hesaplanir psikolojik piyasa etkisini saymiyorum bile...
    Oteki bankalarlar karsilastirinca artik bir spesiyalligi yok. OFAC olsa olsa operasyon icin kullanilir, kalici olmaz benim tahminimce. Ulkenin durumu, disarisinin durumu belli. Oteki ceza yeyenler atraksiyonunu guzel bilanco getirince yapmis, OFAC dusunce degil. Tamamen siyasi olaylar, ben kusacagim artik bu kadar siyasetten.

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. Yalnız değil, yerlilerden Atilla Yeşilada da FED'in faiz artırımına devam edeceğini düşünüyor:
    "...Göya piyasalarda yaşanan bozgun Fed'i faiz artırmaktan caydıracakmış. Yok öyle bir şey, ABD ekonomisi %3.5 büyüyor, işsizlik %4'ün altında, Trump bütçe vasıtasıyla verdikçe gazı veriyor... "
    (http://www.paraanaliz.com/2018/yazar...-olacak-27342/)

Türk halkının en büyük bayramı kutlu olsun...

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

7. https://www.bloomberght.com/haberler...elisle-basladi
    Avrupa yükselişle açıldı darısı bizim başımıza.Panda ayhan 2 aya 150 bin endeksden bahsediyor.Rüyasında görmüş.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8. herşeyin yeşil oldugu bir dönem vardı gecen yıl bu zamanlar...ozaman biri sert ayrisacak diye düsünüluyordu; gercektende dolar yukarı bist aşşagı sert ayristi yaz aylarinda...şimdide herşey kirmizi görünüyor; bist diblere yakin dolar henüz zirveden süzülmeye ve yer edinmeye başlamış; beklenen mantıklı durum bistin ayrismasi olur da olmasına zaman ne zaman bilinmez...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Sayfa 739/1032 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •