Sayfa 74/506 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 4046 madde; 585 - 592 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. kocaer geçtimizi süreçte sık sık endeks çıkarken çıkmıyordu , sektörüdür denilen demir çelik hisseleri de çıkarken yine çıkmıyordu...ama endeks düşerken en başta düşüyordu..bir de üzerine endeks rallide iken bu hisse yerinden kımıldamıyordu...takip ettiğimiz hisseler vızır vızır giderken bu yerinde sayıyordu...işte bu psikolojik baskı çok büyüktü...buna aylardır sabır ile direniyorduk..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kocaer geçtimizi süreçte sık sık endeks çıkarken çıkmıyordu , sektörüdür denilen demir çelik hisseleri de çıkarken yine çıkmıyordu...ama endeks düşerken en başta düşüyordu..bir de üzerine endeks rallide iken bu hisse yerinden kımıldamıyordu...takip ettiğimiz hisseler vızır vızır giderken bu yerinde sayıyordu...işte bu psikolojik baskı çok büyüktü...buna aylardır sabır ile direniyorduk..
    dostum selamlar. 10k lot ile aranızdayım sanırım maliyeti en yüksek benimdir şimdilik sen çıkana kadar burdayım.. keyfe keder aldık bakalım neler olacak..asıl mal papilonda malum

3.  Alıntı Originally Posted by karacabey60 Yazıyı Oku
    dostum selamlar. 10k lot ile aranızdayım sanırım maliyeti en yüksek benimdir şimdilik sen çıkana kadar burdayım.. keyfe keder aldık bakalım neler olacak..asıl mal papilonda malum
    hayrını gör dostum...umarım hep birlikte kazanırız...2025 yılı boyunca tutulmayı hak ediyor kocaer...ama bu kadar sabır kimde var ?? bilemiyorum...gerçi geçmişte gedza hissesinde 1,5 yıl kalarak sadece %20 kar ile bekleyebilmiş biriyim... umarım kocaerde de böyle bir sabrı gösteririm...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. enerji şirketi ile gündeme gelmeye başladıkça çok takipçili twiteer üstadları bu hisseyi gündeme getirmeye başlayacak...o zaman da demir çelik sektörünün kısıtlayıcı fk ,pd ..v.b rasyolarından kopacak ve tamamen özgürlüğüne kavuşacak...piyasa kocaerin aslında demir çelik sektörü ile pek de bağının olmadığını anlayacak... tabi anlayıncaya kadar köprünün altından bayağı su geçmiş olacak...vaktinde pozisyon alanlar çok rahat olacak....

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    enerji şirketi ile gündeme gelmeye başladıkça çok takipçili twiteer üstadları bu hisseyi gündeme getirmeye başlayacak...o zaman da demir çelik sektörünün kısıtlayıcı fk ,pd ..v.b rasyolarından kopacak ve tamamen özgürlüğüne kavuşacak...piyasa kocaerin aslında demir çelik sektörü ile pek de bağının olmadığını anlayacak... tabi anlayıncaya kadar köprünün altından bayağı su geçmiş olacak...vaktinde pozisyon alanlar çok rahat olacak....
    dediğin gibi daha çok yavru zamanı var daha. kendi adıma ne kadar sabır gösterebilirim bakıp göreceğiz. ha bunun haricinde çelik sektörö bu aralar hareketli.süveyş kanalında sorun var deniyor. emtia fiyatları da pozitif etkilenecek sanırım

6.  Alıntı Originally Posted by karacabey60 Yazıyı Oku
    dediğin gibi daha çok yavru zamanı var daha. kendi adıma ne kadar sabır gösterebilirim bakıp göreceğiz. ha bunun haricinde çelik sektörö bu aralar hareketli.süveyş kanalında sorun var deniyor. emtia fiyatları da pozitif etkilenecek sanırım
    doğru söylüyorsun dostum..şimdi ısdmr ve ereğliye de baktım..onlar da güzel prim yapmışlar...demir çelik sektörüne gelecek her iyi haberden kocaer maximum olumlu etkilenecektir...çünkü hammaddesi çelik..bu çeliği şekillendirip satıyor...

7. iki ay önce kocaeri alırken ben FED in de faiz artışlarını durdurma sürecine ve daha sonra da faiz indirme sürecine gireceğini bunun da emtiyaları güçlendireceğini söylüyordum...yani uluslararası konjöktürün de çeliklere destek vereceğini söylüyordum...fed henüz bunu yapmadı ama süveyş kanalında sorun oluşmuş.. kör istedi bir göz...ALLAH verdi iki göz..tüm şartlar kocaerden yana...bakalım kocaer neler yapacak ?? sabırla bekliyoruz...

8. Satış Gelirleri----------------> 5.244.298.049
    Yurtiçi Satışlar--------------> 1.778.823.869
    Yurtdışı Satışlar------------> 3.465.377.545
    Ana Ortaklık Payları-------> 767.367.744
    Net Yabancı Para P-------> 1.079.852.774
    Net Borç------------------> 1.877,1 mnTL
    mali yapısı oldukça güçlü olan KOCAER, çelikte stratejik ürünler üretip satıyor

görüldüğü gibi ihracat ağırlıklı çalışıyor, kasada 1 milyat tl aşkın döviz var, riskler minimize edilmiş.
    GES veya RES işini gündeme taşırda bu konuya ağırlık verirse, sadece izleme modunda kalmak icabeder.
    yolu açık olsun.

Sayfa 74/506 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •