Sayfa 743/1019 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8152 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Bakalım görelim.Bende 4 yıldır bu hissedeyim.Bu haftayı hep beraber seyredelim.

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    tabiki KEKO BEY bu işe el atıp yukarı sürerse o başka ..

2.  Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    tabiki KEKO BEY bu işe el atıp yukarı sürerse o başka ..
    ben bir yatırımcıyım arkadaşlar...tahtacı değilim..öyle bir gücüm de yok...olsa dükkan sizin...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Borsa sıkıntılı ama eggub te bir sıkıntı yok. Devamke

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,420
    yok gitmez yok ekim sonu kasım başı bırakın bunları!11 Eylül-19 Eylülden bu yana ne değişti
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Borsa işi sanırım bitti..başka bahara artık..bence..tabi..uzaklaşmalı yok bilip..bol kazançlar..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş ver xu100 ege gübrenin borsayla işi olmaz önemli olan ege gübrenin ne yaptığıdır..düzeltme devam ediyor yapacak bir şey yok..xu100 aylarca yatayda kalma ihtimali çok yüksek ytd..altın ons rallide.. gümüş ons büyük ralliye başlamadı..xu100 orta vade bir cacık olmaz ytd..şu ortamda altın,gümüş ve xu100 yenebilecek hisseyi bulmak..

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Borsa sıkıntılı ama eggub te bir sıkıntı yok. Devamke
    3.tatil nezamaan başlar ise çıkış ozaman Yunan adaları, Venedik loading ........ 😂😂 Selamlar

7.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    3.tatil nezamaan başlar ise çıkış ozaman Yunan adaları, Venedik loading ........ 😂😂 Selamlar
    Sen çok yaş emi. Yunan adaları başlıyor nasip olursa bu hafta sonu. 2 hafta yokum, o sıra 90 ları bekliyorum.

19 eylül düzeltmeyle düşüş trendine girdi ege gübre tepki vermeden düşüş yaşıyor hiç tepki vermedi ve dönüş emaresi yok şuan için izleyelim bir yerden tepki yükselişi gelecektir...negatif durumda ytd..Totem yapalım..etkisi olmaz gözüküyor yarın için ytd..
    Günlük takasa bakmıyorum sadece düşüncemi yazıyorum..

Sayfa 743/1019 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •