Sayfa 743/1001 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Rusyanın Bolşeviklerden kalan hesapları .Putin Ukrayna diye bir ülke yok demiş onu biz yarattık demiş.Ukraynada huysuz çocuk otur oturduğun yerde nato ya girmek istedi felan başına çorap ördü.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

2. Ukrayna odessa'ya düzenlenen füze saldırısında en az 18 kişi öldü -bölge yetkilileri
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3. Ukrayna odessa'ya düzenlenen füze saldırısında en az 18 kişi öldü -bölge yetkilileri

ukrayna'nın kiev yakınlarındaki brovary kentinde en az 6 kişi öldü - belediye başkanı

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşdemir ne ayak, paladan torpillimi
    Her hisse dayak yiyor o saçını tarıyor
    Yazdığımda yüzde 4 artıydı. Pala bu yazıyı okumuş olmalı
    çok adaletli bi palamız var, işdemiride zopalamış, şuan yüzde eksi 6 da
    Hamdım Piştim Yandım

5. Iki rus sivil kargo gemisi azak denizi'nde ukrayna füzeleri tarafından vuruldu
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    otogarımı dabana furdular
    ne güzel ahkam kesiyordum tavan oldukça
    22 şubattaki bar ve hacim zaten tatsız. Takip ettim tahta. Çıkar ama gene. Ucuzlar diye aç kurt gibi bekleyen çok. Biride ben

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Türkiye tarafsızlığını korumalı boğazlar konusunda antlaşma ne diyorsa onu uygulamalı sana şöyle bana böyle sakat işler.zaten enflasyon almış başını gidiyor başımıza çorap örmeyelim derim.İnönü takdiği tarafsız ol , başını belaya sokma.

8.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Iki rus sivil kargo gemisi azak denizi'nde ukrayna füzeleri tarafından vuruldu
    İş sakata biniyor acımadı ki felan ..............siviller bulaştırılmamalı insan haklarına aykırı bir durum.

Sayfa 743/1001 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •