Sayfa 743/1005 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Erdoğanın oyu, Ak Parti ve MHP toplamından yaklaşık 3 puan daha fazla, bunun sebebi, DEVA ve Gelecek Partisi seçmeni, Erdoğan a oy vermiştir.
    Buna itiraz etmek isteyen varsa, kendini kandırır
    Yeniden Refah ve BBP ni sayıyor musunuz?

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    KK yı öyle devre dışı bırakmak kolay değil

12-13 oldu heralde seçim kaybetmiş olup koltuğunu koruyan dünyada başka politikacı var mıdır acaba

argüman hazır ..ince 31 aldı ben 45 ..hadi bakalım adam bide haklı puhahhhahhah
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Batanın bu piyasalardan elini eteğini çekmesi lazım.
    vidyoyu izleyeni zehirler ilerleyen zamanlarda onlarda batar
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    nosfe sen dışardasın anladığım kadarıyla .. burdaki siyaseti daha nötr daha objektif değendirebiliyosun..şimdi bakıyorum kk ya toz konduramayanlar testi kırıldıktan sonra yol gösteriyor bazı arkadaşlar

defalarca yazdıklarımın teğidini alıyorum
    Daha hala Mansur olsa alamazdı diyorlar oysa halk kabak gibi göstermiş Mansur olsa alacağını. Adı duyulmamış Sinan Ogan neredeyse hiç bir parti desteği olmadan tek başına 6 aliyor. O olmasa zaten o oyların hepsi Mansur a gidecekti. Pkk vermezdi diyorlar. Vermesin gidip reise mi verecekti. Resmen inanılmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Bunu perşembe tavan kapattıktan sonra gece yazmıştım sanırım.

Abka'yı İşc bilgisi için tebrikler, bileni tebrik etmek gerekir.
    Tebrikler abkaya paralar cahocuuma

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    abka şortlamamış caho şortlamış
    Belli oldu kavganın sebebi
    Taban açarsa bende şortluyamam, kazanan cahocuum olur üüüleyse
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    benim korkum şu

iki seçim arasında şu hep gündeme gelen ama hep ertelenen rusya yaptırımlarına uymayan ülkelere yönelik yaptırımlar konusu

gündeme gelir mi ?

5. Vob yapman batan diyoruz da kısa vade spotun da pek farkı kalmadı vobtan. Sazı alan çalıyor, canı sıkılınca kenara bırakıyor. Allah sabır versin.

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    benim korkum şu

iki seçim arasında şu hep gündeme gelen ama hep ertelenen rusya yaptırımlarına uymayan ülkelere yönelik yaptırımlar konusu

gündeme gelir mi ?
    Gelmez.
    Reisin tek başına en iyi başarılarından biri Rusya -Ukrayna politikamız bence.
    Ekip falan da değil Reis tek başına halletti liderleriyle.
    Dış politikamızda en son sorunu burdan yaşarız gibime geliyor.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Daha hala Mansur olsa alamazdı diyorlar oysa halk kabak gibi göstermiş Mansur olsa alacağını. Adı duyulmamış Sinan Ogan neredeyse hiç bir parti desteği olmadan tek başına 6 aliyor. O olmasa zaten o oyların hepsi Mansur a gidecekti. Pkk vermezdi diyorlar. Vermesin gidip reise mi verecekti. Resmen inanılmaz.
    PKK değil.Söyleminiz çok yanlış.Kürtler vermezlerdi.Kendi adaylarını çıkarırlardı.Zamanında yaptılar zaten.Şu an gördüğüm muhalefet inanılmaz acı bir eleştiri içinde olduğu 2. tura sandığa gitmem tatile çıkarız yazlığa giderim falan kafası ile zaten RTE 10 seçim daha kazanır.İnanın RTE 44 KK 48 bitirseler idi iktidar seçmeni bu kadar eleştirmez idi RTE yi.
    Bunuda belirtim.

8. HSBC sağlam paket açmış pandemideki gibi tabana yığdı herif

Sayfa 743/1005 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •