Sayfa 745/900 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. İnşallah gözaltı pazarı vb olmaz. Olursa 0,01 lere de düşer bu adi ş.siz tahtalar. Herkes kan emici hiç kimse dürüst değiL, İstanbul tower 205'i satsa tüm borçları öder ama adamın amacı satmak ödemek değiL, hala devleti sömürme devletten nemalanma peşinde.

Devlettin kurumları da zaten KY koruduğu yok, yarın çıkarlar x lira ceza keserler adamlar zaten ona göbek atar. Olan yine biz KY olur.

Tahta kapanması yada gözaltına girmeden devlet kayyum atasa olaya el koysa bu biz KY için daha olumlu olur diye düşünüyorum.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

2. Resmen aylardır o kadar serzeniş ve şikayete rağmen hiç kimse miklemedi vay be ülkedeki kurumlar böyle malesef

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. arkadaşlar arkasında devlet desteği olan 2 manüplatörden biridir kamil. bunu öğrenmek gerekir artık. saygılar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. olay tam olarak yazımı tura mı kıvamına geldi...şahsi kanaatimi yazayım ama kimse etkilenmesin beyin fırtınası yapalım diye yazıyorum.ihtimallerden bazıları :
    *ya batıyoruz vakit kazanmak için açıklama yaptı kamil vakit kazanıp elindekileride satıp kaçacak kurtulacak,
    *ya batıyoruz diye gösterip bıktırmanın zirvesini yapacak ve çok ama çok ucuz maliyetlenip olumlu haberler ile yukarıdan servis edecek,
    *yada tüm alacaklıların isyan etmesi ni sağlayıp devlete baskı yapacak ve kendini devlete kurtarttıracak..en kıyağından vergi yapılandırması af teşvik vs vs .
    *düşük ihtimal de olsa yurt dışından özellikle devlet eli ile araplardan iyi bir ortak bulup tüm inşaatları ve borçlarını araplara kitleyedebilir.bu ihtimal mantıklı görülse de bunu ancak ve ancak devletin el atması durumunda yapar.çünkü devlet referans vermesse hiç bir buyuk fon yatırımcısı bu kamile ortak olmaz.ama bu işin haberi bile hisseye buyuk katkı yapar,zaten yukarı ivmelenmeyi başlattığında bezmiş olan yatırımcı 60 a kadar satıp çıkmış olur sonra bir bakmışsın uçmuş gitmiş...şu anda bu hissede bulunan bizlerin %99,9 unun bu kağıt 1,50 yi görecek bile olsa o rakamı göremeden satacağına eminim.

dediğim gibi ortaklar yazdıklarım sadece beyin fırtınası olsun diye yazıya dökülmüştür.yatırım tavsiyesi olarak algılamayın,belki olur belki olmaz züğürt tesellisi olarak kalır...umarım herkez kar ile satıp kurtulur.

5. Benim hedef fiyatım 2 TL 1 yıl oldu bekliyorum 1 yıl daha beklerim benim fikrim kimse yanlış anlama sın ytd

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. ayrıca şunuda belirteyim, tek umut bağladığım şey malvarlığının borçlardan fazla olmasıdır.ama bu gayrı resmi borçlar olması halinde hepimizi terse yatırır...normal şartlar altında bu şirketin bu halde olması abesle iştigaldir...ama işin içinde kamil varsa 5 kere düşünmek lazım vardır bi hinliği....

7. Takas ne durumda arkadaşlar ?

8. Anlık arkadaşlar

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 745/900 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •