Sayfa 746/1020 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8158 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Hareket geldi..

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Yayık ayranı gibi çalkalıyor tahtacı, yüksek atlamaya başladı, döktü yine birilerini galiba...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Çekilin yoldan mekanın sahibi geldi.

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    byd ile birlikte chery ve MG nin de bölgeye gelmesi halinde limanlar cıvıl cıvıl olur...kapasiteler fuul olur...eğer kreon dostumuzun dediği gibi iskelelerin büyümesi ile kapasite 7 kat artarsa ?? o vakit dolar bazında iş yapan egegübrenin limanı resmen para basar...buda karlılığı çok artırır...

çok yoğunlaşacak bölge limanlarından istikrarlı bir sevkiyat için byd ve diğer otomobil firmalarının bir liman ile anlaşmaları lazım...şu anda körfeze en hakim liman egegübrenin limanıdır...limanın arka alanı çok büyük egegübrenin....kısacası şartlar çok uygun...artık umudumuz bu ihtimalin gerçekleşmesindedir...asıl büyük balık bu anlaşma olacak...
    Matematiğe ters dostum (7 kat) bu dediğiniz. 380 metre olan iskeleler 480 metre olacak. Matematik %25 kapasite artışı der ancak

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Matematiğe ters dostum (7 kat) bu dediğiniz. 380 metre olan iskeleler 480 metre olacak. Matematik %25 kapasite artışı der ancak
    Hesap böyle olmaz üstad.
    Gelemiyen büyük gemilerin gelmesi kapasiteyi muazzam arttırır.
    Büyük gemiler gelmeyince ne olur?

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    400-450 metrelik gemilerin gelmesi ile kapasite çok artacak demişti kreon dostumuz...kapasite artar ama ne kadar bende bilemiyorum...ama kreon dostumuz başka bir limanı örnek göstererek bu oranı bulmuştu...temennim kreon dostumuzun hesabının doğru olmasından yana...sonuçta kapasitesini dolduracak ve dolar bazında çok iş yapacak bir limanımız olacak...bakarsınız halka da arz ederler veya byd gibi bir şirkete kısmı satış yaparlar....suprizlere gebe bir şirket...hikayesi güzeldir....bazen bu tür fırsatlar borsada ömürde bir defa karşımıza çıkabiliyor...

buçimi görüyorsunuz bir yılda tam 14 kat artmış...hem de limanını halka arz etme hikayesi ile...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Hali hazırda tek iskelede aktif olarak konteyner elleçlemesi yapılıyor.Şu an ilave vinç alımı ile ufak gemilerle 2 iskele full konteyner elleçlemesi yapılabilir.Nemport bizden daha aktif çalışıyor şu an..

8. gelen bilançoların çoğunluğunun kötü gelmesi ege gübre lehine...Bir tek elite naturel gıda ege gübreye rakip bir bilanço açıkladı gibi..

Sayfa 746/1020 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •