Sayfa 749/1012 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Viop LV

1. Ben kaçıyorum

roketçilere füzecilere selam
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    BORSA Düşse de çıksa da SİZ HER DAİM buradasınız bizler arasında itibarınız tavam yapmış durumda.
    İyi o zaman sallıyorum masayı, sıkı tutunun
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

Thebigshort sen tam ponzi sisteminin adamı gibisin , ilk 5-6 pozisyonların mükemmel, harika işlemler yapıyosun , yedinci veya sekizinci pozunda %50 ters pozisyonda kalıyosun ve batıyosun, her sene aynı

4. [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Thebigshort sen tam ponzi sisteminin adamı gibisin , ilk 5-6 pozisyonların mükemmel, harika işlemler yapıyosun , yedinci veya sekizinci pozunda %50 ters pozisyonda kalıyosun ve batıyosun, her sene aynı
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sasa Polyester A.Ş.'nin yılın ilk dokuz ayında elde ettiği net kâr geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 42 düşüşle 4 milyar 645 milyon lira oldu. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde şirketin kârı 8 milyar 8 milyon lira olmuştu.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. Nijerya, 11 milyar dolarlık tahkim davasını kazandı

ABUJA (AA) - Batı Afrika ülkelerinden Nijerya, İngiltere'de açılan 11 milyar dolarlık
    tahkim davasını kazandı.
    Premium Times gazetesinin haberine göre, Process & Industrial Developments (P&ID)
    şirketi, 2010'da Nijerya Petrol Kaynakları Bakanlığı ile yaptığı sözleşmenin
    uygulanmaması nedeniyle Nijerya aleyhine açtığı 11 milyar dolarlık davayı kaybetti.
    Nijerya hükümetinin avukatları, İngiltere'nin başkenti Londra'daki mahkemede P&ID'nin
    ülkede doğal gaz işleme tesisi projesini kazanmak için rüşvet verdiğini savundu.
    Mahkeme, P&ID şirketinin 11 milyar dolarlık tazminat talebini reddetti.
    Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu, yaptığı yazılı açıklamada, mahkemenin
    verdiği kararı memnuniyetle karşıladığını belirterek, kararı Afrika ve gelişmekte
    olan ülkeler için "bir zafer" olarak nitelendirdi.
    - P&ID ile Nijerya arasındaki anlaşma
    P&ID şirketi, 2010'da Nijerya hükümeti adına Nijerya Petrol Kaynakları Bakanlığı
    ile ülkenin petrol bölgesi Cross River eyaletinde doğal gaz işleme tesisi inşa
    etmek ve işletmek üzere 20 yıllık sözleşme imzalamıştı.
    Nijerya hükümeti ise şirketin söz konusu anlaşmayı yapabilmek için rüşvet verdiğini,
    bu yüzden sözleşmenin "yok hükmünde" ve "geçersiz" olduğunu ileri sürmüştü.
    Ancak P&ID, Nijerya hükümetinin yükümlülüklerinden kaçtığını iddia etmiş ve İngiltere'de
    tahkim davası açarak Nijerya hükümetinden 11 milyar dolar tazminat talep
    etmişti.

-AA-
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. trump son konuşmasında isimleri karıştırmış

-There is a man, Viktor Orbán, did anyone ever hear of him? He is probably, like, one of the strongest leaders anywhere in the world. He is the leader of Turkey

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    trump son konuşmasında isimleri karıştırmış

-There is a man, Viktor Orbán, did anyone ever hear of him? He is probably, like, one of the strongest leaders anywhere in the world. He is the leader of Turkey
    Biden a bunak diyor da, al birini vur ötekine tadında bir Abd seçimi olacak sanırım.

Sayfa 749/1012 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •