Sayfa 75/176 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 1408 madde; 593 - 600 arası.

Konu: ARCLK - Arçelik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by firatkaya Yazıyı Oku
    Alımlarda küçük yatırımcıya yukarıdan satılan mallar dökülünce geliyor ya da grup aşağıdan topluyor öyle geliyor. Tam spk lik alımlar.
    Ben sıkıntı göremiyorum. Alıyorum diyor alıyor patron. 55 altına her kim veriyorsa onlar vermeye razı, patron da almaya..

2.  Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Malesef korktuğum durum gerçekleşiyor. Geri alım olmadığında tahtada alıcı yok. Kimse ilgilenmiyor tahtayla. Bi haber bekliyoruz sanırım.
    Her geçen gün bu belirsizlik tahtadaki durumu olumsuz etkiliyor. Düşen bir piyasa olsaydı ve şirket X fiyatın altında her zaman alıyor olsaydı her seferinde yine olumlu düşünebilirdik.Temmuzdan sonraki geri alım sürecinde defalarca gördük "şu fiyatın altında patron alım yapar" denilecek bir fiyat yok. Negatif piyasada satıcılar hala güçlü.
    Düşen bir piyasa olmadığı gibi piyasanın yükseliş günlerinde de yabancı ciddi satış yapıyor, her fırsatı kullanıyor.
    Aylardır söylüyorum bu tahtadaki en büyük sorun y.kredi robotunun varlığı, geri alım da y.kredi üzerinden oluyor. Robot yukarıda baskı kurup satışları altlara mecbur bırakıyor.
    Paylarımı tutuyorum hala, geri alımların sonucunun pozitif olacağına inanmak zorundayız.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

3. Tahtayı geri alımdan sonra izlemeye başladım. Usd bazlı Matriks vb. üzerinden izleyenler daha iyi görürler ama geri alım yapan robot pd 2.5 milyar Usd. altına düşürmüyor gibi. Bakalım geri alım bitince fiyatlama ne olacak.
    Syg,
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. gram şüphe duymadan yola devam..satıcımı kaldı ...nedir bu korku anlamadım.sanki şirket hisse satacam dedi..herkes geri alım kotası dolunca nolacak diye soruyor.yabancı yada fonlar almak isteyince nolacak asıl siz onu düşünün...seçime kaldı bir yıl.bol kazançlar...

5. Kim yapabilir bu işi, Ford otosan mı Arclk mi?
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1010193

6.  Alıntı Originally Posted by koyay Yazıyı Oku
    Kim yapabilir bu işi, Ford otosan mı Arclk mi?
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1010193
    Üretilen bataryalar Ford transit için yapılacak. Zaten elektrikli araç için de batarya montaj fabrikasına bu bataryalardan ihtiyaç duyulacaktı. Ford bu işi pekala üstlenebilecektir bence.

Arçelik'in Kayseri'deki Aspilsan ile işbirliğini çağrıştırsa da; esasında Koç grubunun batarya ve pil yatırımını tüm şirketlerinde hayata geçirmek istemesi olarak yorumluyorum ben bu haberi.

7. bir sorum olacak ortaklara...arçelik geri alım fonunu son güncelleme ile toplam 3 milyar tl seviyesine çıkarttı.şimdi hesap yapıyorum tabloya göre...

şimdiye kadar 58.600.000 lot 44 tl ortalama ile alınmış.yani 2.578.400 tl fon kullanıldı.3 milyardan bu kullanılan fonu çıkartırsak 420 milyon tl kalıyor.bunu 58 tl ortalama ile aldığını varsayarsak 7,2 milyon lot daha alabilir.yani kendi payı % 12 daha artacak.şuan hissedeki oranı %36...fonlar tamamen kullanılınca hissedeki sahiplik oranı neredeyse %48 olacak.

%50 paya ulaşmak gönüllü çağrı sebebi midir?soru bu işte.

8.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    bir sorum olacak ortaklara...arçelik geri alım fonunu son güncelleme ile toplam 3 milyar tl seviyesine çıkarttı.şimdi hesap yapıyorum tabloya göre...

şimdiye kadar 58.600.000 lot 44 tl ortalama ile alınmış.yani 2.578.400 tl fon kullanıldı.3 milyardan bu kullanılan fonu çıkartırsak 420 milyon tl kalıyor.bunu 58 tl ortalama ile aldığını varsayarsak 7,2 milyon lot daha alabilir.yani kendi payı % 12 daha artacak.şuan hissedeki oranı %36...fonlar tamamen kullanılınca hissedeki sahiplik oranı neredeyse %48 olacak.

%50 paya ulaşmak gönüllü çağrı sebebi midir?soru bu işte.

hesabınızda baya baya sapma var. Şimdiye kadar alınan lotların toplamı 58,6 milyon değil 55 milyon 900bin. Alım ortalama fiyatı 44 lira değil 40,07 tl. şu ana kadar 2 milyar 240 milyon tl alım yapıldı geriye 760 milyon tl'lik alım kaldı. 58 tl ortalamayla 13 milyon lot daha alabiliyor.

Sayfa 75/176 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •