enflasyonun altýnda faizle mevduat sahibinden alýp ucuz kredi daðýtacaðýz þimdi mutlu olun![]()
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
Yarýn Bakan Nebati, yastýk altýn altýnlar ile ilgili yeni ürünü açýklýyor.
Yastýk altýndaki naftalin kokulu altýnlarý hazýrlasýn herkes.
nasrullah aðam a sormuþlar zamanýnda TR de halkýn ne kadar altýný vardýr diye tahmini 5 bin ton demiþ o bilgi de oradan geliyor tabi o 25-30 sene evvel soylemiþ sanýrým buradan duyurayým
yaw millet iþlenmiþ takýsýný satar mý dicem de inþallah satar desem bunlar onu da okutur bu sefer MB de altýn eksisi yazar mý bilemedim sonraki dönemlere kitlemece
kafamda deli sorular
YTD.
Nebati: 10 milyar dolarý aþan bir döviz bozumu ve ona yakýn bir TL giriþi oldu
Nebati: Enflasyon yükseliþi, lojistik, ulaþým, taþýmadaki problemlerin getirdiði yükle ABD'de %7,5, Avrupa'da %5 üzerinde, enflasyon dünyanýn temel problemlerinden biri
Nebati: Biz kurdan etkiliyoruz, kurdaki herhangi bir deðiþim fiyatlara yansýyor, böyle bir psikoloji var, bunu kabul etmemiz lazým
Nebati: Döviz kurlarýndaki fiyatlama bir sonraki adýmla yapýldý, spekülatif iþlemler yapýldý, yaþanan kur ataðý enflasyon üzerinde etkili oldu, bizde temel ayaklar kur ve enflasyondur
Nebati: Enflasyon bir süre mevcut seviyelerde devam edecek, yaz aylarýnda gevþeme bekliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nebati: Yýlsonu enflasyon beklentimiz %24 civarýnda
Nebati: 2023'te seçime enflasyonda tek rakamlý olarak girmiþ olacaðýz
Nebati: Mayýs 2023'te tek haneli enflasyona ineceðiz
Nebati: Türkiye'de altýn bir gerçek, Londra'da da bu soruyu sordular, bizde düðünde altýn takýyoruz, adým baþý kuyumcu vardýr, bu altýn yastýk altýnda duruyor, ekonomiye kazandýrýlmasý noktasýnda adýmlarý geniþletelim
Nebati: Bankalarý, rafinerileri ve Darphane'yi de iþlerin içerisine sokacaðýz, ama ayný zamanda akredite edilmiþ kuyumcular vasýtasýyla da Türkiye'nin her alanýna yayýlacaðýz
Nebati: Piyasa bu kuru içselleþtirdi, iþ dünyasý da buna iliþkin olarak bu fiyatlamayý ona göre yapmaya baþladý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri