Sayfa 753/964 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1. anlasilan o ki hareketli doneme gecildi bu hareketler moral bozucu olsa da artik 1 seneden beri kagitlari takip ettigim icin alistim cok ta sallamadim. Ama heyecan yapmisti ne yalan soyliyim hatta belki mahkeme oncesi bile satip cikabilirdim boyle gitselerdi artik mahkeme sonrasi da hedefe kadar beklemeye devam edecegim mecburen.

yatirim tavsiyesi degildir

2. Bunlarda teknik, taktik, golden cross, destek direnç stop vs analizlerin hepsi çöp.. Yapanlara emeğe saygı ama Zaman israfı açıkçası ..Vurkaç hissesi bunlar (KozaL hariç )

3.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Mahkeme zaten KY ye uzatılan havuç... Millete de bu havucu gösterip gel gel yaptılar...

Onu bunu bilmem ama boyle bir hareket en son 2017 de 8.50 ye gidip, sonra 3 sene surundurmesi seklinde oldu...

Simdi de 2 günde 9.50 yapıp bakalım ne yapacaklar... Umarım yine 2-3 surundurmeyi dusunmuyorlardir...
    4.85 gördü düşünmüştüm 6 oldu dedim yolu açık olsun dahada bulaşmadım bulaşmam hisseyi alırken kazanırsın 7den 8den alan ky varsa borsayı bilmeyen kısa günde zengin olma hayali kurandır

4. O değil de +7000 'den -1000 nasıl geldi. Yrd.

İPEKE bugün ortalama 8.785 tl fiyattan toplam 6.555.251 lot açığa satış gerçekleşmiştir, yukarılardan açık yapanlar güzel para kazanmış olmalılar, ben de açıkları çok erken kapattım ve ipeke longtan da para kaybettim,

6. O kadar içi boş bir yorum ki. Önceden şöyle olmuştu, şimdi de aynısı olur vs vs. 2017 de kar neydi, kaç fk dan fiyatlanmıştı? Şimdi ki fiyat balon mu değil mi? Biraz bunları düşünmek gerekmez mi? Şu anda tüm enerji şirketlerinin lehine bir konjonktür mevcut. Üstelik bir hikaye de var kısa vadede. 2017 ile ne alakası var?
     Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Credit ini de, Merril ini de, topunu...

Kıbrıs ta kazanma şansınız daha fazla...

Bunlarin nasıl bir operasyon çocuğu olduğunu tekrar görmüş oldunuz...

Spek in İpeke ye kesin alerjisi var, 2-3 yılda bir bu hareketi yapıyor, bir gün çıkarıyor sonra gömüyor. Ama öyle boyle değil... Vuruyor ve kaçıyor...

Böyle zamanlarda yukarıdan alanların ya da bekleyip satmamis olanlarin burnundan getirmek icin işkence moduna geçerler, simdi bu moda geçecekler...

Yarin önce gel gel modunda 8'in az üstü yapıp sonra yine gömeceklerini düşünüyorum.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Hisse ucuzken almayıp yüzde 50 -80 primli hisseye girenler zararı alırken kabullenmiş demektir.. Burada tek teselli olacak şey az bir para ile girmek... Veya parçalı almak... Bunun dışında günlük al satla kumar oynanır ancak.. geçmiş olsun.. zararırınız umarım çıksın..

8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    İPEKE bugün ortalama 8.785 tl fiyattan toplam 6.555.251 lot açığa satış gerçekleşmiştir, yukarılardan açık yapanlar güzel para kazanmış olmalılar, ben de açıkları çok erken kapattım ve ipeke longtan da para kaybettim,
    Açık neden 9.50 den değil 8.75 ler den her halde düşme garantisini gördü

Sayfa 753/964 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •