Sayfa 755/940 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1. Hayırlı cumalar selamun aleykum .Esma hanım ecyat maşallah iyi gitti tebrikler arkasından bakakaldık

2.  Alıntı Originally Posted by acemi borsacı Yazıyı Oku
    hayırlı cumalar selamun aleykum .esma hanım ecyat maşallah iyi gitti tebrikler arkasından bakakaldık
    cumanın bereketi bütün inananların üzerine olsun.evet çok güzel gitti.naspten öte yok.Asuzu muz hareketli.ipeke direnci aşamadı sattım ama izlememde.cemts yola devam Rygyo Afyon ve Polho takibe aldım.

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    cumanın bereketi bütün inananların üzerine olsun.evet çok güzel gitti.naspten öte yok.Asuzu muz hareketli.ipeke direnci aşamadı sattım ama izlememde.cemts yola devam Rygyo Afyon ve Polho takibe aldım.
    Aynen nasipten ötesi yok ,Rygyo beni çok yipratmisti zararına sattim bilançodan sonra ben satınca tavan tavan gitti nasip değilmiş demek ki b,Afyon ve Polho ben de takip ediyorum .Beğendiniz hisseleri paylaşmaya devam edin Esma hanim sizin düşünceleriniz önemli.

4. hubvc ve yayla dikkatimi çekti birkaç günden beri .profösör hocam .değerlendirmeniz mümkün mü ..rica etsem saygılar .ytd

5. yayla 405 .oldu ytd.

6. Yataş şşşşşş .
    Ytd
    Sayın Prof Haftasonu BRKSN güncellemek İster. Rica etsem çok değerli nokta atışı analizlerinizden brksn için bakar mısınız?

7.  Alıntı Originally Posted by Ottoman1907 Yazıyı Oku
    Ayrıca elımde yok ama 2 tane hısseye dıkkat etmenızde fayda var
    METUR ve ATSYH bunlar 1-2 hafta sonra herkezı sasırtabılır.
    Bugun %4 yakın prım yaptılar
    YTD
    Cok erken cıkıs yaptım ama saglık olsun kebabımızı paket servısle aldık en azından

YTD CUSAN ı takıp edın bence

Sayfa 755/940 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •