Sayfa 756/1001 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Viop LIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    abey ekstre atam sorun del de 2 li dip onaylandı ise neden long da değilsin.
    2 li dip oldu ve onay aldı(saatlik)...15 dakikalıklarda 2 li dibi görünce 8440 dan short kapattım ama long açmadım...(o zaman mesajda belirttim)

Bir süredir sadece short/flat gidiyorum.

Bir süre long yapmayacağım.Short emaresi-sinyali oluşunca güçlü bir şekilde poz. alıyorum..

VİOP30 günlük, Spot da alan BofA burada vermiş, burayı alan dün flat olan YapıKredi Yatırım olmuş, vade başından beri longcu olan İş Yatırım bugün itibariyle shortcu olmuş,
    Genel taşınan pozisyonlarda dün ilk kez diğer kısım long, diğer kısım shorttan çokken bugün tekrar eskiye dönmüş,

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hade bakalım ,nasıl çıkacaksa
    Real time online olarak çıkmaz
    Hamdım Piştim Yandım

4. Bofa yarin geri basar o mallari.Satacak hikayesi yok o mallarin.Bugun aldi ama endeks max 8200 de patlar o mallar ama genelde ertesi gun yarisini satiyor bofa. Alici olmamak lazim yarin.

5. 8.703 ikinci şort jeton atıldı.8.720 ve 25 e pasif yazıldı. yarında buralara yazılacakakşam gelmezse.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Real time online olarak çıkmaz
    Biz de ...bazı ahali gibi ...Sanal olarak çıkaralım o zaman

Düşünce ,ben en tepeden şortum ..yükselince en dipten longum ..falan filan yaneee..
    Hayat hoş gerisi boş

7. ulen normalde bu pozisyonumun kar yazması lazım. önündeki tek engel yarın şortçu sıkıştırmanın cılkını çıkarmak istemesi olur. hayırlısı gari.

8. faiz kararını 500 bp bekliyordum ama deklare etmedim toplantıdan önce, para kurulu üyelerini etkilemek istemedim.. ppk doğrusunu yaptı, sürpriz kartı ikide bir kullanılmaz, geçen sefer yaptı sürprizini bu sefer consensusa paralel gitti, doğru hamle buydu, gelecek ay 250 daha yapar, sonra etkilerini izliycem der, pas geçer aralıkta

bazıları faiz artışının banka bilançolarını hırpalayacağından bahsediyor doğrudur, bankaların tcmb fonlaması üzerinden maliyeti artıyor, zaten kredi büyümesinin yavaşlatılması bir diğer politika aracı, kredi hacimleri daralınca banka karları azalacak.. ama azalacak olan ne zaten 2-3 f/k işlem görüyor, 4 f/k olsa ne, bunu bırakıp gidip 300 f/k hekts alacak değiliz.. bankaların özelliği, yabancı gelirse ilk alacağı kağıtlardan olması, oyunun adı -hey yabancı, hadi gelsene su çok güzel" .. bu yüzden yabancının gelirse almaya manke olduğu kağıtlar olarak izlemek lazım

Sayfa 756/1001 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •