http://www.angelfire.com/ab/borsa/elwave/elwave.htm
EMEĞE SAYGI: paylaşım yaptığım sitenin linki yukarıdadır.
ELLİOTT sayımına göre: EĞER DOĞRU SAYIM İSE: 4. dalga tamamlanmış olmalıdır. Temel Trend çizgimizin kırıldığını daha önce paylaşmıştım, bir çok kişi de bunu gördü ve STOP çalıştıranlar da hayli fazla olmalı... bu noktada 4. dalga tamamlanmış OLABİLECEĞİNİ varsayıyorum. Tam olarak 3. dalganın %50 sini geri almış durumda. 4 dalganın derin ve trend çizgisini İHLAL ederek sonlanması 5. dalganın da daha güçsüz olmasına neden olabilecektir. 5. dalga en az yaklaşık 1. dalga kadar uzayabileceğini var sayarsak OLASI hedef 24.04 OLABİLİR.
Bu da İKİLİ TEPE olasılığını göstermektedir. Klasik Teknik Analize göre oluşmuş olan FİNCAN-KULP ise daha yukarıyı gösterirken formasyonun bozulması kısa dönemde düzeltme ile sonuçlanmıştır.
Önümüzdeki hafta oluşacak Barlar ile 18.16 altına İNİLMEDİKÇE kendi adıma bu senaryoyu takip edeceğim. KIRILIR İSE bu değerlendirme rafa kalkar.
Bu yazdıklarım kendi notlarım !!?? kendi düşüncelerim / bir bakış açısı /teknik analiz .. herkes doğal olarak kendi analiz ve duyguları/ fikri ile hareket edecektir/ etmelidir. Bu varsayım doğal olarak alım satım önerisi değildir.
(Elliott Dalga Teorisi değerlemesi zor üzerinde çok çalışılması gereken bir analiz yöntemi. Varsayımlarınız da EĞER DOĞRU sayım yapmıyorsanız yanılma olasılığınız fazladır. Ancak bu yöntemin iyi öğrenilmesi farklı analiz ve bakışları getirebilir. )
Bu da hafta sonu için son çalışma notum. eğer Analiz çalışırsa takibini yaparız.
Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
Bir haber mi geçti bir yerde ani bir tepki verdi gibi.
Böyle bir düşüş yok sağlam zarar açıklayacak birde üstüne endeksin düşüşü eklenince bataklık oldu
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan hayırlı olsun ortaklar![]()
Pandeminin yoğunlasması hastaneler için olumlu bir durum değil.Yanlış bir algı mı yoksa baska bir durum mu söz konusu.Covid tedavisi özel hastaneler için olumlu değil.
Yer İmleri