İtalya yeterince fiyatlandı, daha kötüsü zor virüs tüm İtalyayı kırdı geçirdi zaten olan oldu.
Almanya kötüleşebilir, çünkü yatakları dolmak üzere.
ABD asıl fena geliyor aşağıdan. Kötü bir senaryoda kendi de karışır dünyayı da karıştırır.
Tüm ülkeler Tuvalet kağıdı, makarna depolarken bunlar silah ve mermi depoladı.
Dayı 1.2 centten sat verdiğinin farkındamısın sinyalinin?Adam gelse oturduğun eve piyasad eğeri 1/3 teklif etse küfür ederiz, borsada teknik analiz ayağına soyuluyor millet
Borsada geçmiş değil gelecek fiyatlanır, bunu bilmeyenimiz yok!
fiyatlara şaşırmak bence anlamsız.
119 bin 1,2 cent mi ediyor.....
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Son alımlar sonrası (en son 26.14'den almıştım) portföy %60 altın %30 pegy %10 diğer olmuştu. aşırı alımda olduğum için biraz risk azaltmak amacıyla elimdeki pegi den 1/10u bugün tavandan verdim. yarın tekrar tavan olursa 1/10 daha vereceğim. endeksin döneceğini ve tekrar 80-85K bandına ineceğini düşünüyorum. Bu seviyelerden farklı sektörlerde alım yaparak portföy riskini azaltmayı hedefliyorum. alım yapmayı düşündüğüm sektörler gıda/market değil. bence bu hisseler aşırı yüksek kaldı. Banka düşünüyorum ama bankaların riskini hesaplayamıyorum. Bu yüzden düz mantık tüpraş, aygaz, tofaş, arçelik alıp uzun vade bekleyebilirim.
hesabım tutmaz da buradan V şeklinde düzeltme yapıp endeks 120k giderse daha mutlu olurum tabi![]()
bu düşüncelerime tecrübeli arkadaşlardan yorum gelirse sevinirim.
Koç hisseleri ile yumurtalar aynı sepete girmiş.
Yer İmleri