Sayfa 760/1230 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Hatırlarsanız, teknik olarak takip ettiğim iki sinyal vardı.,biri kasa vade, sarı ışık...diğeri de orta vade, kırmızı ya da yeşil ışık.

Dün kapanış itibariyle orta vade sat verdi...hisse pozisyonlarım kusa vade sat verince hedge lenmişti...orta vade de sat verince ilave endeks short larla net kısa pozisyondayım artık...yani borsanın düşüşü işime gelir artık.

Orta vade sistem sat verince portföy hedge lanmişti...alıma dönerse hedge kalkar...ama alıma dönmesi kolay olmayacak, önce yaraların sarılması lazım.

Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bir kaç gün dalgalı olur...zirve yapıyor ne de olsa günlük rekor 6500 civarıydı, 7000 geçirmedikçe sorun yok bence...bir hafta sonra 3000 lere iner diye düşünüyorum.
    İtalya yeterince fiyatlandı, daha kötüsü zor virüs tüm İtalyayı kırdı geçirdi zaten olan oldu.
    Almanya kötüleşebilir, çünkü yatakları dolmak üzere.
    ABD asıl fena geliyor aşağıdan. Kötü bir senaryoda kendi de karışır dünyayı da karıştırır.
    Tüm ülkeler Tuvalet kağıdı, makarna depolarken bunlar silah ve mermi depoladı.

3. Dayı 1.2 centten sat verdiğinin farkındamısın sinyalinin? Adam gelse oturduğun eve piyasad eğeri 1/3 teklif etse küfür ederiz, borsada teknik analiz ayağına soyuluyor millet

4. Borsada geçmiş değil gelecek fiyatlanır, bunu bilmeyenimiz yok!
    fiyatlara şaşırmak bence anlamsız.

5. 119 bin 1,2 cent mi ediyor.....

6.  Alıntı Originally Posted by Halukcan Yazıyı Oku
    Dayı 1.2 centten sat verdiğinin farkındamısın sinyalinin? Adam gelse oturduğun eve piyasad eğeri 1/3 teklif etse küfür ederiz, borsada teknik analiz ayağına soyuluyor millet
    Dayı kim, seviyeyi düşürmeyelim,

1,2 cenkte nerede sat vermiş...1,2 centi zaten görmedi endeks.,,ne dediğini anlamadım...hem teknik böyle bir şey, her seviyeden sat da verebilir al da...önemli olan sat dediğinde ya da al dediğinde ne yaptığın.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. Son alımlar sonrası (en son 26.14'den almıştım) portföy %60 altın %30 pegy %10 diğer olmuştu. aşırı alımda olduğum için biraz risk azaltmak amacıyla elimdeki pegi den 1/10u bugün tavandan verdim. yarın tekrar tavan olursa 1/10 daha vereceğim. endeksin döneceğini ve tekrar 80-85K bandına ineceğini düşünüyorum. Bu seviyelerden farklı sektörlerde alım yaparak portföy riskini azaltmayı hedefliyorum. alım yapmayı düşündüğüm sektörler gıda/market değil. bence bu hisseler aşırı yüksek kaldı. Banka düşünüyorum ama bankaların riskini hesaplayamıyorum. Bu yüzden düz mantık tüpraş, aygaz, tofaş, arçelik alıp uzun vade bekleyebilirim.
    hesabım tutmaz da buradan V şeklinde düzeltme yapıp endeks 120k giderse daha mutlu olurum tabi
    bu düşüncelerime tecrübeli arkadaşlardan yorum gelirse sevinirim.

8. Koç hisseleri ile yumurtalar aynı sepete girmiş.

Sayfa 760/1230 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •