Sayfa 761/1000 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    VAKBN alan dünyalığını çıkarmıştır.
    Geçen hafta 100bin lot alanın bugün araba parası çıkmıştır heralde
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geçen hafta 100bin lot alanın bugün araba parası çıkmıştır heralde
    Bir ara vatandaşın biri varantlarda manipulasyon yaptı diye ceza gelmişti. Varanta giren finansal özgürlüğünü kazanmıştır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. son zamanki rallinin kılıçdaroğlu rallisi olduğunu düşünüyorum, erken seçimde bay kemal reisi mağlup edecek diye düşünüyor piyasa.. laz müteahhitti aslında aday ama ali koç onun defterini dürdü, bay kemal tek kaldı.. mansur pkk tarafından veto yedi

4. Kılıçdaroğlu şimdiden enkaz devir alacağız edebiyatına başladı, seçilmemek için elinden geleni yapıyor.

Ali Babacan Türkiye'nin sorunu para değil, kısa sürede çözeriz, dünyadaki büyük fonlar için çerez parası vs diyebilir, ama şansı yok gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir ara vatandaşın biri varantlarda manipulasyon yaptı diye ceza gelmişti. Varanta giren finansal özgürlüğünü kazanmıştır.
    Şubat vadeli de hizmete girmiş, bi denede şubat vadeli makinasına 4165 den ceton attım.
    Hamdım Piştim Yandım

BofA nın aldıkları,

7. Erdoğan devam ederse hangi şirketler şanssız ona çok dikkat etmek lazım. Camilerde gözükmeyenlerin hiç şansı yok bence.

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Portföyde olan olmayan bir sürü kağıda baktım. Düzeltme uzayacak gibi. Demek ki kağıt değişimi olanağı olacak..

Kağıtsız kalmak mı? no no no no no!

Piyasayı yorumlamamak lazım.

Just follow it.

Sayfa 761/1000 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •