Sayfa 763/1004 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

elma ile armutu karıştırmayın bakın genel kurula top atıldı bu iş artık Ali koç mevzusu değil.
    ha bu olaya birileri siyaset üzerinden futbol çevirmeye kalkıyorsa son noktayıda RTE koyacak düşüncem Ali Koç la bir görüşme yapacağı olumlu olumsuz ne olur bakıcaz.
    Aynen böyle düşünüyorum ben de. FB blöf yapıyor zannedenler tayyip bizzat devreye girmezse görür blöf mü değil mi? Taban %90, genel kurul %70-80 çekilme taraftarı. Aslında Koç da para çok, ..şak biraz zayıf. Aziz olsa otobüs kurşunlaması sonrası olay örtbas edilince çekerdi takımı, siyasi baskıya da direnirdi.

O zamanlar ben bile desteklemedim çekilmeyi, şimdi ben bile destekliyorsam anlayın durumu. Tayyip bire bir Koç la görüme yapar, bu gerginlik bana eksi yazar diye düşünür ve olayı az cezalarla geçiştirir. Severiz, sevmeyiz ama mevzu siyasi zeka olunca bu işlerin piridir. Bu hamleyi yaparsa Koç da devlet devreye girdi, hakkımızı artık yedirmeyiz diyerek gaz alırlar, olay da yatışır.

GS stadında 10 bin polis korumasında maç oynanır. Yenen de şampiyon olur. Büyük ihtimal de FB alır şampiyonluğu o şartlarda.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Borçlar döviz ama TL den daha cazip loading....
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Boya-posa- kilolara bakınca bunlar Amerikalı değil de Avrupa lı gibi
    aslı gelene kadar imıtasyonuyla idare edecez artık ..bıyıklı bile olabilir

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Her şey düzelmedi borsa neden yükseliyor loading...
    Fıch neden notumuzu artırdı bu faiz artırımını kendisine bildirildiği için bir istişare olmuştur önümüzdeki yol haritası için , diğer bir konu RTE nin seçimden sonra programda değişikliğe gidicek durumu kalkmış gözüküyor seçime giderken piyasanın önüne geçtiler çok uzun zamandır , ayrıca diğer derecelendirme kuruluşlarından mayıs en yakın tarih onlarda büyük ihtimal not artıracak teşvik olması için piyasaya , büyük şirketlerde temettü hikayeleri mevcut ,şimdilik bunlar benim gördüğüm
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

21 mart 2021. tam 3 yıl olmuş.

ünlü bir türk düşünürünün de dediği gibi. nereden nereye.

6. Biz zaten Merkez Bankasına güveniyorduk loading...

7. Uzun vadeli planlarımız etkilenmez loading...

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hadi bakalım AK YATIRIM... alemin uyanığı senmisin ?

vadeli 915500 direncine geldi... geçeb ilecek misiniz ?

914750... 1 parti şort
    bu ne laa ne yazmışız mk... 900 sayıklıyoz... tahta 1015de

1015500... olacak... 1014750 şortlar 1010750 flat...

1019000 de de bir direnç gördüm... orayıda zorlarlar bu hızla

Sayfa 763/1004 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •