Sayfa 765/1006 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim TEB'deki dolarlari en maliyetsiz sekilde bu ICBC'ye nasil transfer ederiz?

Syg,
    Gişeden cebe, cepten gişeye.

2. 10 yıllık tahvil %17.42!!!!!!!!! (yükseliş özellikle yüksek hacimli gözüküyor)

2 yıllık tahvil %19.37 !!!!!!!
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Denizbank'ın web sitesinde belirtildiği kadarıyla bunlar web sitesi üzerinden başvuru yapılabilen avantajlı oranlarmış. Bir nevi kampanya diyor.
    Sn Rxpu Denizbank gerçekten avantajlı oranlar sunmuş yiğenim bu aralar aldığı arabanın eksiğini tamamlamak üzere 12.000 tl kredi araştıyor. bulabildiği en uygun oran 1.65 o da maaş aldığı devlet bankası

4.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    Sn Rxpu Denizbank gerçekten avantajlı oranlar sunmuş yiğenim bu aralar aldığı arabanın eksiğini tamamlamak üzere 12.000 tl kredi araştıyor. bulabildiği en uygun oran 1.65 o da maaş aldığı devlet bankası
    Yine iyiymiş aylık %1.65. Aylık %2.1'in altında özel bankalarda tüketici ve oto kredisi kalmadı sanırım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

5. 10 yıllık tahvil %17.51 !!!!!!

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim TEB'deki dolarlari en maliyetsiz sekilde bu ICBC'ye nasil transfer ederiz?

Syg,
    Büyüklüğe göre kamyonla, bavulla ya da zarfla. Başka yöntem bilmiyorum.

SWIFT masraflı ve riskli, TL'ye dönüp EFT yapıp yeniden USD'ye geçmek de öyle. Geriye kalan tek yol eski usul. O da başka risk tabi.

Birisi de burger oranı paylaşsa süper olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yine iyiymiş aylık %1.65. Aylık %2.1'in altında özel bankalarda tüketici ve oto kredisi kalmadı sanırım.
    kesinlikle öyle. özel bankalar arasında ise sadece ingde kkb puanı 1850 üzeri olma şartı ile %1.65 li ihtiyaç kredisi faız oranı bulabildik. bunun harici tüm bankalarda oranlar uçmuş, gerçekten bir yerlerden gevşeme olmayacaksa bu oranlarla piyasa gerçekten ciddi daralacak. Nakit daha da kral olacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Büyüklüğe göre kamyonla, bavulla ya da zarfla. Başka yöntem bilmiyorum.

SWIFT masraflı ve riskli, TL'ye dönüp EFT yapıp yeniden USD'ye geçmek de öyle. Geriye kalan tek yol eski usul. O da başka risk tabi.

Birisi de burger oranı paylaşsa süper olacak.
    UBER XL cagirmak en iyisi sanki.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 765/1006 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •