Sayfa 768/946 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 6,137 - 6,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Kaldi ki insanlar bana guvenip alim satim yapmiyordur. Benim boyle bir seye haddim yok. Ben demistim ya da uyardim vs diyemem. Ben sadece grafikte gordugumu ve temenni mi paylasabilirim o kadar. Cok kez yanildigim zamanda olmustur ustelik.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın Üye,bu forumu dolayısıyla sizin yazılarınızı da devamlı takip eden biriyim,hiç bir yazınızda,buradan alın,buradan satın dediğinizi görmedim,elinizdeki verilerle bulduğunuz sonuçları paylaştığınızı düşünüyorum,karşıt görüşteki üyelerin,o grafik yayınlandığı anda neden yanlış veya hatalı olduğunu kanıtlarla anlatırsa forumun daha verimli olacağını düşünüyorum,yoksa burası bilgi edinme değil kısır çatışma alanı olur,saygılar.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    7,20 ye kadar gider bu iş hani orası bellide 1 haftada 4,5 milyar dolar satınca kamu bankaları zamanı uzatıyorlar sadece.

Bu hafta 4,5 gelecek hafta bakalım neyi satacaklar.
    Bu defa işleye işleye gidiyor, geçen seneki gibi agresif değil. Yani şöyle ; geçen sene 3- 5 - 7 yapıp 5 döndü. Bu sene de 5- 7 - ? yapıp 7 'ye dönebilir. Dengeleyeceği yerim üzerine biraz agresif yükselişi olabilir.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Eğer kura döviz satışı ile müdahale edilediyse bu mutlaka eşgüdümlü bir faiz ayarlaması ile yapılmalıydı. Zira bu müdahalenin etkisini 4-5 katına çıkartabilirdi.

İleride eğer faiz artışı ile müdahale edilmesi gerekirse de bu detay çok önem kazanacak zira o zaman da rezerv satışı yapılmayarak sadece faiz ile müdahale edilirse orada da da faizin gücü zayıf kalabilir.

O nedenle rezevleri gerçek müdahalenin (faiz+döviz satışı) yapılacağı zamanlara saklamak en doğru olanı gibi gözüküyor.

Faiz müdahalesinin gerekli olduğu durumlarda eğer piyasa oyuncuları rezervlerin düşük olmasından dolayı eşgüdümlü bir müdahalenin gelemeyeceğini görürlerse merkez bankasının daha yüksek bir faiz ile müdahale etmesi gerekebilir.
    Siz yabancı yatırımcı olsanız. Türkiyeye yatırım yapar mıydınız. Yoksa daha öngörülebilir bir ülkeyi mi seçerdiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Kimden alacak o doları sorması ayıp.
    DTH larda çözülme yok gene artış var. Satan kamu bankaları orası tamam, satılan doları alan kim yerli ve yabancı yatırımcı.

4,5 milyar dolar satıp 6,24 den 5,98 e çektiler aynı piyasadan 4,5 milyar dolar almaya kalksınlar doları 6,52 üstüne çok rahat atarlar.
    Düşük faizli TL ye talep olmadıkça satıp satıp dururlar ama ellerindeki dolar miktarıda belli bu adamların. Öyle 2-3 hafta 4,5 milyar dolar satsın 4.hafta arjantinden beter oluruz.
    Şansını deniyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Siz yabancı yatırımcı olsanız. Türkiyeye yatırım yapar mıydınız. Yoksa daha öngörülebilir bir ülkeyi mi seçerdiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Anket yapsanız..."Türkiyeye yatırım yapardım" kaç oy alırdı sizce?

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    2011 de adamin gmail hesabi hack edildi wikipedia ya koydular. Orayi okursan coktan bosanmis olmasi gerekirdi kadin neden bu kadar beklemis hayret
    Yuzuklerin efendisi hayrani oldugunu ogrenmistim [emoji3]

Hangimiz degiliz ki. [emoji99]

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Üye,bu forumu dolayısıyla sizin yazılarınızı da devamlı takip eden biriyim,hiç bir yazınızda,buradan alın,buradan satın dediğinizi görmedim,elinizdeki verilerle bulduğunuz sonuçları paylaştığınızı düşünüyorum,karşıt görüşteki üyelerin,o grafik yayınlandığı anda neden yanlış veya hatalı olduğunu kanıtlarla anlatırsa forumun daha verimli olacağını düşünüyorum,yoksa burası bilgi edinme değil kısır çatışma alanı olur,saygılar.
    Anlayisiniz ve teveccuhunuz icin tesekkur ederim

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bu defa işleye işleye gidiyor, geçen seneki gibi agresif değil. Yani şöyle ; geçen sene 3- 5 - 7 yapıp 5 döndü. Bu sene de 5- 7 - ? yapıp 7 'ye dönebilir. Dengeleyeceği yerim üzerine biraz agresif yükselişi olabilir.
    Aynen. Cok cok asiri kotu bir sey olmadikca Agustos tarzi bir hareket 7,20 ye kadar gelmez gibi. Gelecekse 8,30-50 civarlarina ondan sonra gelir diye dusunuyorum cift tepe yapip 6,60 civari cekildikten sonra.

Sayfa 768/946 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •