Sayfa 769/1006 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Şaap gaza gelerek fren pedali yerine gaza basar mı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Teyze hayatinda sey ariyormus gibi geldi bana.
     Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Türkiye'nin turistik bir şehrine yerleştim 3 yıldır orada yaşıyorum. Cuma günü eşimle sahilde yüzmeye gittik yan şezlongta Yaşlı bir teyzeyle bizle muhabbete başladı. muhtemelen 75 li yaşlarında yani bundan sonra en fazla 10 yıl daha fazla yaşar. Kadın zır zır ağlayıp durdu yok efendim villasına kömür alacak parası yokmuş ta hayat çok pahalıymış ta 2 bin tl emekli parasıyla geçinemiyormuş ta.
    Kadına sordum teyze kiradamısın? Yok dedi. Sonra teyze bir konuşmaya başladı 5 tane yazlık villası bir tane de izmirde dairesi var. Yani toplamda dolar bazlı milyoner teyze bana kömür param yok diye zırlıyor. Bir sinirlendim eşime kalk gidelim dedim. Aslında bizim ülkenin özeti gibiydi...
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Şaap gaza gelerek fren pedali yerine gaza basar mı?
    Camdan fırlarız. :D

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Türkiye'nin turistik bir şehrine yerleştim 3 yıldır orada yaşıyorum. Cuma günü eşimle sahilde yüzmeye gittik yan şezlongta Yaşlı bir teyzeyle bizle muhabbete başladı. muhtemelen 75 li yaşlarında yani bundan sonra en fazla 10 yıl daha fazla yaşar. Kadın zır zır ağlayıp durdu yok efendim villasına kömür alacak parası yokmuş ta hayat çok pahalıymış ta 2 bin tl emekli parasıyla geçinemiyormuş ta.
    Kadına sordum teyze kiradamısın? Yok dedi. Sonra teyze bir konuşmaya başladı 5 tane yazlık villası bir tane de izmirde dairesi var. Yani toplamda dolar bazlı milyoner teyze bana kömür param yok diye zırlıyor. Bir sinirlendim eşime kalk gidelim dedim. Aslında bizim ülkenin özeti gibiydi...
    5 villa yı ne yapacak? İnanasım gelmedi.5 daire dese inanırım çünkü kiraya verebilir...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Şaap gaza gelerek fren pedali yerine gaza basar mı?
    yarın güçlü faiz indirimi olursa mb tam emir kulu olduğu ispatlanır kurda üstüne uçarsa sebebinin kim olduğu açık olur faizi sabit bırakır ya da artırırsa bağımsız olur ne düşüneceğimi şaşırdım

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Bahri sasirma sasirtani izle bence. Ucuz kredi lazim cabuk olsunlar...
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    yarın güçlü faiz indirimi olursa mb tam emir kulu olduğu ispatlanır kurda üstüne uçarsa sebebinin kim olduğu açık olur faizi sabit bırakır ya da artırırsa bağımsız olur ne düşüneceğimi şaşırdım
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. İstanbul da deprem mi olmuş?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Basligi lutfen degistirin faiz neden enflasyon sonuctur diye[emoji39]

Sayfa 769/1006 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •