[QUOTE=mahoney;2898366]Bina ortak kullanım alanı diğerlerine pay edilir.ytd[/QUOT hadi bakalım burada bütün ky ye umut veriyorsun insAllaah 1 milyar degerleersin binayı bakalim
Ya baba sultan mısın nesin git buradaki ne mahoneye okana nebana nede diğer yatırımcılara sattırmaya gücün yetmez boşuna nenes tüketme alırken banamı sordunn diyen adnana de git ona sat simdiyekadar neden duruyon buralarda milletin kafasını ütüleme
Yatırım tavsiyesi değildir
Ne sattirmasi yanlış anlamisin dostum.ben 35 kuruştan 36 kuruştan aldım.neden millete sattirayim.yok öle bir seý bu küçük yatırımcı pisikolojisiidiir .ben alım yapıyom maliyetimi dusuruyom.bu gün 40 tan 600 lot geldi .5000 yazdım aldığım hisseyi neden sattirayim.aksiine aldirmam lazimki kurtardiimmi vereyim birisine demi malmiyim sattirmaya ugrasayim.
[QUOTE=Wolkır;2898426]Ya baba sultan mısın nesin git buradaki ne mahoneye okana nebana nede diğer yatırımcılara sattırmaya gücün yetmez boşuna nenes tüketme alırken banamı sordunn diyen adnana de git ona sat simdiyekadar neden duruyon buralarda milletin kafasını ütüleme
Yatırım tavsiyesi değildir[/QUO haklısınız peki.oleyse özür dilerim sizden.yusuf beyde haklı ben yanlismisim
Burası olmuş çorba kazanı,sadece belirli kişiler yazıyor...tavsiyem tek hisseye takılman,çoğul kullanın...bunu bende alıp defalarca sattım,1.40 alıp 1.50 üstü sattığım vardı,tam satmıştımki baktım 1.20 olmuş,bodoslama daldık habere bakmadan,habere baktık 0.80 yarısını postaladım zar,zor stoploss uyguladım,soluk 0.40 krş,50.000 lotum vardı burada dalga konusu olmuştu,tehlikeli hisselerde fazla lot almam,bekledik 0.55 maliyetlen 0.91 birleşme haberinden sonra,0rtalama 0.75 krş postaladık geriye az bişey bıraktık,pat tekrar karar değişti 46 krş,tekrar yüklendik 120.000 lot aldık,38-54 arası git gel yaptı,maliyet sanal olarak 53 krş,ben kurt borsacıyım,bunun ayarında çok düşen hisseler kovaladım,örneğin HALKS-OSTİM-NIBAS,MARTI-SERVE-MERTI GYO-uzar gider...bunun fiatı 40 krş iken diğer saydıklarımın fiatı,0.50-80 krş arası,bunda inekleyeceğime hiç acımadan 60.000 lotunu satarak onlara ilave ettim,HALKS 0.74- 2.08 yaptı geri geldi,satışım 1.70-OSTİM 0.78-1.26 satışım1.20-SERVE 0.50-3,satışım 1.20 vs uzar...bunda 60.000 lotum var,unuttum gitti...burada devamlı laf ebeliği yapacağınıza,zararı nasıl çıkartırız matematiği yapın...borsada fırsatlar bitmez,bir kapı kapanır,bir kapı açılır,zaten borsanın ayarı 2010 sonrası bozuldu,uzuncuydum,oldum ondan sonra günlükçü bazı hisseler hariç bunun gibi,ağlayarak bir yere varamazsınız.3.5 milyon tl ile borsadaydım,ortam kötü olduğu için yarıya indirdim bunu,sanırım yazdığımdan bir mana çıkartmıştırsınızdır...ytd.
70 kuruşlara getirirse capital malları anele ye verir belki de .umarim anlasmislardir malum çok şikayet gidiyor SPK ya SPK uyardıysa sirketi malum hacı Maho çok kurcaliyomuşş capitalii haber geldiiii .ytd deildir
))))))))))
Yer İmleri