Sayfa 774/998 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Dağınık bir stili var Memed Beyin. Freestyle diyebiliriz sanırım. Özetle grafiklere bakarak altılı ganyan oynar gibi paranızı çarçur etmeyin diyor Vobta.Deveden büyük fil var diyor. Alırlar anahtarınızı diyor kendileri.
    vob ta hemen ters tarafa dönme şansınız var , mesela ekgyo sabah hisse alıp bekleseydiniz yaklaşık -3 zararınız vardı satmayıp daha da beklersiniz düşer çıkar orası ayrı ama vopta -3 demek paranızın %30 eksilmesi ya da artması demektir bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 15 dk da momentum kaybı var 16.15 bara bakıcaz aşağı doğru 9097 basabilir o bölgeyi görürsek saatlik olarak bir daha yorumlarım.
    verdiğim bantta saatlikte 9025 takip edilecek bant
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    evet 1-2 tane yazısını okuyarak vakit kaybettim. bununla ilgili indikatör falan diyorlardı ondan sordum.
     Alıntı Originally Posted by nEZamanAKadar Yazıyı Oku
    Dayı endekste oluşan formasyon gram altında oluşan formasyona benziyor

500 TL de şuan 3000 TL.

Bu oyun değil endeks 1 milyon100 bin zirvesini geçerse 6 7 milyon endeks görülebilir. Niye formasyon gereyi.

Bende kesinlikle vob yapılmamalı

Aklınızı başınıza alınız. Emme formasyon ayrıca parabol kırılması ikiside olabilir yani %61.8 riskide var.

Kesinlikle VOB dan uzak durulması gerekiyor
    Bi tarafa sert kırılacak.
    Yönü ben de bilmiyorum.
    Vaziyet alın diyor.

Eskiden yönde söylerdi. Ama bu sefer sordum söylemedi.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tahtalarda kademeler boş ve makina hareketleri ile bam yukarı bam aşağı dolar bazlı 240 dk graflarda 2.72 üzeri kapatıp kapatmayacağına bakıcaz.Aşağıda 2.61 bu alan içinde dönücez gibi duruyor kısa vade likilite olmadığından.
    Bulut abi dolar bazlı bant aralığı neresi diye sorulmuş sabah belirttim.
    oyun alanı 2.62-2.72 bandı oldu .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    evet 1-2 tane yazısını okuyarak vakit kaybettim. bununla ilgili indikatör falan diyorlardı ondan sordum.
    Eskiden memedabi yi gördüğümde 1-2 ceton lönk basardım. Hiç kaybettirmedi. Ama bu sefer değil.

6.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Güncel forum diliyle, haberin "epic" kısmı şurası:
    İsrail'i protesto edeceğim diye dayak yediği Burger King şubesini açanlar da AKP'li..i

https://x.com/fil_haber/status/1842527464670540071?s=46
    Part II yi çekmiş, Burger King açan AKP'li belediye başkanı

"Rize’de Burger King’in bir şube açılışına katılan İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, kendisini savundu:
    Ben orada hiç yemek yemedim, yeseydim İsrail’e destek vermiş olacaktım. 10 dakika bile durmadım, kurdele kesimine denk geldim.

https://www.diken.com.tr/akpli-baska...ermis-olurdum/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

yavaş ver beee long neyim vardır....

8.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Bi tarafa sert kırılacak.
    Yönü ben de bilmiyorum.
    Vaziyet alın diyor.

Eskiden yönde söylerdi. Ama bu sefer sordum söylemedi.
    yarın mecliste oturum var sonrasında dünyaya savulun Battal Gazi geliyor der miyiz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 774/998 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •