Sayfa 777/927 ÝlkÝlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 6,209 - 6,216 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ahmetg Guest
     Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    E kasýmda iran ambargosu ne olacak,amerikanýn adým adým yapacaðý kürdistaný kurma hamleleri ne olacak,bu saatten sonra benim anladýðým biz amerika ile kanlý býçaklý olduk.Amerika mesele rahip meselesi deðil sen hala anlamadýn mý diyor reise bence.Rahip salýnsa da farketmez bu saatden sonra.Ýki yýldýr içerdeydi rahip amerikanýn kafasýna saksý mý düþtü 2 ay önce rahibin peþine düþtüler.Demek ki bu zamanlar baþka zamanlar,baþka iþlerin zamaný geliyor.Rahat etmiþ mutedil bir krizle uðraþan türkiye istemezler,diðer geliþen ülkelerle beraber baya zorlayacaklar bizim ekonomiyi.E reis de büyümeye devam,faiz düþmez,kanal istanbul yaparýz falan diyor.Yok yok arkadaþlar en az 3 yýl her kuruþla altýna devam.Bir de borsadan çýkabilsem)))))) Dur bakalým bir psikiyatrist bulayým kendime belki bu borsa iþinde yardýmcý olur ,profesyonel yardým gerek o konuda kesin .
    marifet ayiyla dusman olmak degil marifet onunla iyi gecinip alacagini alip ona istediklerinin en azini vermektir

Bunu beceremezsen ham yaparlar seni ki gidisat onu gosteriyor

Ama sen naapiyorsun ayiyla dusman olup aslandan medet umuyorsun

Aslan da sana bedavadan yardim etmeye hazirdi sanki. Sen bu kadar aptal olduktan sonra herkesin elinde kukla olursun

Ha bu arada baska ormandaki ayidan (Cin) yardim istemende bir acizlik gosterisidir

2. Amerika gözünüzde büyütmeyin. Yanlýzlýk süreci baþladý, 10-20 sene içinde tek baþýna takýlýr o kýtada. O yüzden cýrpýnýyor. Ýstediði kadar cýrpýnsýn. Çin ve rusya çözülmediði sürece çöküþü kacýlýmmaz. Almanlar zaten o günleri bekliyor. Ilk onlar palazlancak. Sadece gününü bekliyorlar.

Faizi en az 5 puan yükseltmeleri lazým ki iþe yarasýn,2 puan falan kesmez piyasayý,reis de razý olmaz o iþe .

Bence bu výop iþinde merkez dayak yiyecek.

5. Amerika ne oldu yaptýrým yapýcaktý. Nerde yaptýrýmlar ? Bi halt yiyemez, bi yaptýrým daha yapsa biþeyler kaybedeceðini biliyor. Trump malýnýn soytarý tavýrlarý onlara kötüye mal olcak. Kasýmdan sonra gönderirler salagý.

Trump misyon adamý.Yaptýklarý deli iþleri deðil akýllýca iþler hem de çok akýllýca iþler.Bence trump zaten kendisine verilen ajandayý uyguluyor.Zaten elinde ajanda olan belli bir program kendine dikte edilmiþ dünyada çok lider var.Paranýn sahipleri dünyada paradigmalarý deðiþtiriyor.Bunu görmek lazým bence.Bu yeni sistem de de bizim durumumuzda ekonomisi dýþa baðýmlý ülkeler çok acý çekecek.Bu 2x2 =4 .Yakýnda anlarýz .2019 da baþlar 2020 de derinleþir 2025 e kadar devam eder kaos.

7.  Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    Trump misyon adamý.Yaptýklarý deli iþleri deðil akýllýca iþler hem de çok akýllýca iþler.Bence trump zaten kendisine verilen ajandayý uyguluyor.Zaten elinde ajanda olan belli bir program kendine dikte edilmiþ dünyada çok lider var.Paranýn sahipleri dünyada paradigmalarý deðiþtiriyor.Bunu görmek lazým bence.Bu yeni sistem de de bizim durumumuzda ekonomisi dýþa baðýmlý ülkeler çok acý çekecek.Bu 2x2 =4 .Yakýnda anlarýz .2019 da baþlar 2020 de derinleþir 2025 e kadar devam eder kaos.
    Embesilin teki Trump : D amerikan sýgýrlarýnýn oylarýný aldý iþte..

Beyaz saray Yetkilisi ‘Trump yönetimi içindeki direniþin parçasýyým’ baþlýklý yorum makalesinde ‘Trump gidene veya görevden alýnana kadar gündemini ve ülke için kötü sonuçlar doðurabilecek eðilimlerini sessizce engellemek için çalýþtýklarýný’ yazýyor.

http://www.paraanaliz.com/2018/gunce...direnis-25842/

Alýntý Originally Posted by martind Yazýyý Oku
    Embesilin teki Trump : D amerikan sýgýrlarýnýn oylarýný aldý iþte..

Beyaz saray Yetkilisi ‘Trump yönetimi içindeki direniþin parçasýyým’ baþlýklý yorum makalesinde ‘Trump gidene veya görevden alýnana kadar gündemini ve ülke için kötü sonuçlar doðurabilecek eðilimlerini sessizce engellemek için çalýþtýklarýný’ yazýyor.

http://www.paraanaliz.com/2018/gunce...direnis-25842/
    Ya bir liderin elini güçlendirmek için ,halka sempatik gelmesi için adama saldýrýp onu bir mücadele içinde göstermek bazen onu sevenlerin onun etrafýnda kenetlenmesini saðlar.Bu bilindiðinden bazen o kalsýn isteyenler tarafýndan da yapýlýr.Bunlar karýþýk iþler deðil mi sayýn martind.Hemen alelacele karar vermemek lazým.Trumpa ben embesil demezdim kesinlikle,çok ama çok zeki bir adam olduðunu düþünüyorum.Adam þovmen,bazý aþýrýlýklarý kasýtlý yapýyor.Bak bush embesildi ,onu belli bir grup baþkan yaptý,alkolik ve düþük zekalýydý.Oðul bush dan bahsediyorum elbet.Trump baþka o da desteklenmekle beraber ,kendi göbeðini kendi kesen baþarýlý ve zeki bir iþadamý bence.

Sayfa 777/927 ÝlkÝlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •