Sayfa 777/1000 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Viop XLIII

[IMG][/IMG]

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

AK - bank 10 bandı günlük te kırılırsa bir üst kanal bandı 10.50-60 bandına yolculuk başlar.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

karakemal ,

banka rallisi devam ettiği sürece elimden geldiğince düzeltmelerde dışarıda , dönüşlerde içerde ilerledim yapa bildiğim kadar TA olarak bakıldığında dün ısc bugun Akkız da güzel formasyonlar çıkıyor TA ci olarak bunlardan yararlanıyorum.Bizde sattık kulağımızın üzerine yatalım yoktur yakın stoplsslu yine oyundayız .
    Akkız dolar bazlı 65 üzerinde kaldığı sürece kanal üst bant ve formasyon hedefi grafta.
    onuncuköy,

ben Akkızda 12.50-60 bandına kadar güzel malda oturduk ondan sonra treda döndü iş .
    yapı ile beraber bugun treda ettik hacimler hoşuma gitmediği için kapanıştan önce çıktım.
    herkes nasibini yer bu yüzden bu kadar takılmayın önünüze bakın.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Malı kaptırmak tabiki iyi olmamış ama belli ki kazançlı ayrılmışsınız, üst fiyattan alamayıp shorta geçip de asıl darbeyi oradan yememişsiniz benim gibi, kazanırken az karla 3 yazıp kaybederken pozisyonu kapatamayıp 30 yemekte var! şimdi bu malı yukarı götürüpte sattığınız fiyata düşürüp oradan size aldırıp, kuyunun dibini göstermemek gibi bir planları olabilir!
    Sağ olun sayın berkimcans.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bizim saftirik ky trade edecem diye malı kaptırmıştır bu rallide, aldığı hissenin üstüne malak gibi yatsaydı zengin olurdu. Bence fakir fakir dolaşıyordur
    15 gün önce yazmıştım, bu rallide halen zengin olamadıysanız işiniz zor saftirik ky arkadaşlar
    "rallide trade edilmez dayucuğum" bu sözü de ekranın bi köşesine asmak lazım.
    Bu trend bi yerden döndüğünde, (nerden döner hiçbir fikrim yok, henüz dönüş emaresi yok.) enaz altı ay rakkamla altı ay bistte bulaşmamak lazım die düşünüyorum.
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    onuncuköy,

ben Akkızda 12.50-60 bandına kadar güzel malda oturduk ondan sonra treda döndü iş .
    yapı ile beraber bugun treda ettik hacimler hoşuma gitmediği için kapanıştan önce çıktım.
    herkes nasibini yer bu yüzden bu kadar takılmayın önünüze bakın.
    kolay gelsin
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    satma zamanlaması . herkeste benzer hikayeler vardır viop da
    Sizler de sağ olun. Bir büyüğüm demişti. Böyle parabolik gidişlerde trene atlamak zor olur, çoğu zaman ardından bakakalırsın. Biz atladık da çok çabuk indik.

6. Bugun bir dostumla görüştüm dışarıda işlem yapıyor bankaları sordum ne düşünüyorsun diye ,
    oda benim gibi badem spor izini sürer ,
    şöyle bir teorisi var bankaların endeks ağırlığını artırmaya çalışıyorlar diyor.
    bankalar arası belli bir miktar para ve yüksek frekanslı hacim yapan makinalarla oyun döndüğünü söyledi.
    aynı oyun THY de döndü eregl nin sağdan çekileceği netleştiğinde 4-5 ay önce .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Yurt dışı da düzelirse bu tren daha gider diye düşünüyorum. İçeride ortam hazır zaten.

8. Seanslık grafikte 5 günlük ortalamasında uzaklaştığında genellikle 10 günlüğe kadar gelmiş,sonra devam etmiş,sanırım hepsi de gece seansı, 10 günlük 3700 ,
    5 günlük 3760 larda şu an için.

[IMG][/IMG]
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 777/1000 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •