dünyada en en en ama en büyük TÜRK DÜŞMANI kimdir ? bu soruyu bilene adam derim ben.
Originally Posted by çıtak dünyada en en en ama en büyük TÜRK DÜŞMANI kimdir ? bu soruyu bilene adam derim ben. Seçenekleri alalım. Var aklımda bir kaç cevap. [emoji3]
Originally Posted by EGEDUK Seçenekleri alalım. Var aklımda bir kaç cevap. [emoji3] bu sorunun cevabı 1 kişidir,... sen seçenek diyon... birkaç diyon bilmediğin, (her daim olduğu gibi ) sıkacağın baştan belli
Originally Posted by çıtak bu sorunun cevabı 1 kişidir,... sen seçenek diyon... birkaç diyon bilmediğin, (her daim olduğu gibi ) sıkacağın baştan belli Çok basit soruyorsun üstadım. [emoji23] Son harfi “N”
Originally Posted by çıtak dünyada en en en ama en büyük TÜRK DÜŞMANI kimdir ? bu soruyu bilene adam derim ben. firanvunlar mı ?
Originally Posted by çıtak dünyada en en en ama en büyük TÜRK DÜŞMANI kimdir ? bu soruyu bilene adam derim ben. tesadüfe bak, akşam ben konu etmişim gündüz siz türk düşmanları ile uğraşmışsınız. mesele; bu TÜRK DÜŞMANLARININ bu kadar pervasızca harekete etmesini sağlayan, arkalarındaki güç kim ? onu bilebildiniz mi ?
Originally Posted by çıtak tesadüfe bak, akşam ben konu etmişim gündüz siz türk düşmanları ile uğraşmışsınız. mesele; bu TÜRK DÜŞMANLARININ bu kadar pervasızca harekete etmesini sağlayan, arkalarındaki güç kim ? onu bilebildiniz mi ? Tarikatlar
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Originally Posted by bb79 Tarikatlar tarikatlara yol veren kim peki ?
Forum Rules
Yer İmleri