Artan

108,90 10 10:42
32,56 10 10:43
204,00 9.97 10:43
27,82 9.96 10:44
146,10 9.93 10:43
Artan Hisseler

Azalan

10,69 -9.94 10:44
79,50 -8.93 10:44
25,02 -8.62 10:44
341,00 -8.46 10:43
150,90 -7.37 10:43
Azalan Hisseler

İşlem

2.034.014.108,28 10:44
1.796.978.180,00 10:44
1.762.751.857,10 10:44
1.682.868.998,60 10:44
1.630.623.444,82 10:44
Tüm Hisseler
Sayfa 779/922 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Yiyecek işi çok hassas ve insanlar hiç dürüst değil, daha önce defalarca yazdım ama sırf köylü görünümüne güvenerek pazardakilerin kendi yetiştirdiği doğal ürünü sattığını düşünmeyin...

Son olarak en önemli ve beni deli eden şey, "üzerinde pislik olan yumurta köy yumurtasıdır" algısı çok çok yanlış...

Tavuk özellikle yumurta yaptığı yeri asla pislemez çünkü amacı orada yavru çıkarmaktır, köy yumurtaları irili ufaklı olur, tek tip yumurta alıyorsanız en iyi ihtimalle hibrit gezen tavuk yumurtası alırsınız, pahalı olan iyi olacak diye bir şey yok sırf bir yemek için 40-50 km yol gidenler 20 km gidip bir köye burada yumurta satan var mı diye sorsalar gayet uygun fiyata köy yumurtası alırlar şuan Balıkesir'de 50 krş hemde gerçek köy tavuğu yumurtası, yani SAKIN üzerinde pislik olan yumurta almayın, üzerinde minik pislik olma ihtimali %1 bile değildir o da tavuklar kış aylarında üşütürse falan tüylerinden bulaşabilir...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. DOÇEBANK : DAĞDA BİR ADAMIN İMDAT ÇIĞLIKLARI İLE TETİKLENECEK ÇIĞ TÜRÜ BİR OLAY PİAYASALARI ALT-ÜST EDECEK.

In general, there are three types of equilibria to distinguish: stable, unstable and metastable.

The bottom of the valley is stable;

top of the hill is unstable;

a dimple at the top of the hill is metastable.

Metastability is what seems stable, but is not -- a stable waiting for something to happen.

Avalanche is a good example of metastability to keep in mind -- a totally innocuous event can trigger a cataclysmic event (e.g. a skier’s scream, or simply continued snowfall until the snow cover is so massive that its own weight triggers an avalanche).

http://www.zerohedge.com/news/2017-0...clysmic-events

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Yiyecek işi çok hassas ve insanlar hiç dürüst değil, daha önce defalarca yazdım ama sırf köylü görünümüne güvenerek pazardakilerin kendi yetiştirdiği doğal ürünü sattığını düşünmeyin...

Son olarak en önemli ve beni deli eden şey, "üzerinde pislik olan yumurta köy yumurtasıdır" algısı çok çok yanlış...

Tavuk özellikle yumurta yaptığı yeri asla pislemez çünkü amacı orada yavru çıkarmaktır, köy yumurtaları irili ufaklı olur, tek tip yumurta alıyorsanız en iyi ihtimalle hibrit gezen tavuk yumurtası alırsınız, pahalı olan iyi olacak diye bir şey yok sırf bir yemek için 40-50 km yol gidenler 20 km gidip bir köye burada yumurta satan var mı diye sorsalar gayet uygun fiyata köy yumurtası alırlar şuan Balıkesir'de 50 krş hemde gerçek köy tavuğu yumurtası, yani SAKIN üzerinde pislik olan yumurta almayın, üzerinde minik pislik olma ihtimali %1 bile değildir o da tavuklar kış aylarında üşütürse falan tüylerinden bulaşabilir...
    koy yumurtasini nasil anlarsiniz

super parlak temiz degildir muhtemelen pislik yapismistir ustune

yanyana kondugu zaman ebatlar tamamen farkli olmali

yanyana koydugunuz zaman farkli renk tonlarinda oldugunuda gorursunuz

bu hesaba gore pazarlarda satilan hicbir yumurta gercek yumurta degil

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    koy yumurtasini nasil anlarsiniz

super parlak temiz degildir muhtemelen pislik yapismistir ustune

yanyana kondugu zaman ebatlar tamamen farkli olmali

yanyana koydugunuz zaman farkli renk tonlarinda oldugunuda gorursunuz

bu hesaba gore pazarlarda satilan hicbir yumurta gercek yumurta degil
    Yumurta üzerindeki pislik konusunu özellikle yazdım köy yumurtası pis olmaz, çocukluğumdan beri tavuk bakıyorum, yazıda belirttiğim gibi %1 ihtimal o da hayvan kışın hasta olursa ve pisliği tüylerine bulaşıp yumurtladığı yere geitirirse diye, diğer söyledikleriniz doğru farklı ebat ve renk, ayrıca koyu kahverengi hiçbir yumurta bizim bildiğimiz köy tavuğuna ait değildir tavuk muhtemel hibrittir, ama bu cins tavukları civciv olarak alıp normal köy tavuğu gibi beslerseniz doğal yumurta elde edersiniz, pazardaki yumurta satanların bir kısmı sahtekarlık yapıyor olabilir dikkatli olmak lazım...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Yumurta üzerindeki pislik konusunu özellikle yazdım köy yumurtası pis olmaz, çocukluğumdan beri tavuk bakıyorum, yazıda belirttiğim gibi %1 ihtimal o da hayvan kışın hasta olursa ve pisliği tüylerine bulaşıp yumurtladığı yere geitirirse diye, diğer söyledikleriniz doğru farklı ebat ve renk, ayrıca koyu kahverengi hiçbir yumurta bizim bildiğimiz köy tavuğuna ait değildir tavuk muhtemel hibrittir, ama bu cins tavukları civciv olarak alıp normal köy tavuğu gibi beslerseniz doğal yumurta elde edersiniz, pazardaki yumurta satanların bir kısmı sahtekarlık yapıyor olabilir dikkatli olmak lazım...
    esasinda bu iste iyi para var

bakkaldan al yumurtayi uzerindeki fabrika damgalarini temizle sonrada sepetin icine samanlari koy 3-4 katina sat

Koylu gibi giyin sepetin ustunede dolasan tavuk yumurtasi yaz millet kapis kapis aliyordu kusadasinin pazarinda gecen yaz

o kadar cok sahtekar varki pazarlarda

Hatta bu saticilarinin bazilarinin kendi yumurtasina organik dedigini duydum

Cevizlerin cogu amerikan cevizi lezzetsiz sasik su gibi tadi var. Adama soruyorsun "abi yerli ceviz" diyor

iyide ben nereden bileyim uzerinde damgami var? arada 2 kat fiyat farki var ama

oyle kolayki TR de para kazanmak. Salak gibi gittik okuduk

Geçen hafta İspanyol bankaları, bu hafta İtalyan bankaları..muhtemelen aysberg'in görünen kısmı(bana göre)..İki İtalyan bankasının bilançosunu temizlemek için AB komisyonundan bu hafta onay çıkacakmış..6.4 milyar Euro, çerez parası..

A bailout deal for two struggling Italian lenders is expected to be given the nod by the European Commission this week; Veneto Banca and Banca Popolare di Vicenza need a total of €6.4 billion (£5.6 billion) as they attempt to offload toxic debts from their books.
    Draghi, İtalya'yı tekrar güzelleştirecek..

ve AB bilanço küçültecekmiş..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Avrupa'da negatif faiz yüzünden bankalar, sigorta şirketleri Allah Allah çekiyor..karlılıklar düşüyor, negatif faizleri müşterilerine yansıtmamak için uğraşıyorlar..bir ikisi yansıttı bile..Dolayısıyla son toplantıda en azından negatif faizlerin sıfıra çekilmesindan söz etmeleri gerekiyordu..bırak bilanço küçültmeyi, faizleri yükseltmekten(sıfıra) bile bahsedemediler..
    Yaw bu alınabilecek tahviller ne zaman bitiyor..bilgisi olan var mı?......çok önemli..

Almanya'nın uzun vadeli tahvili bulunamıyormuş..ECB kısa vadeli tahvillerle idare ediyormuş..

ha haaaa....köşeye sıkışma..

İngiltere'de son enflasyon rakamı 2,9..son dört yılın en yükseği..daha önceki 2,7..

Fakat İngiltere MB'sı bu ay 0,25'te tuttuğu faizleri arttıramadı..

Sebep kazançlar azaldı, satışlar düştü vb..

Hemen belirtelim Brexit sonrası ekonomi korkulan kadar olmadı..İşsizlik felan iyi durumda..

Eeee bunları niye yazdım..hani 2. 3. baskı olacak ama durum tam eğlencelik..o bakımdan..

Hani 2-3 yıl önce yazılmıştı..Güncel yalan olarak...

FED'in nasıl faiz arttırdığını görmek için BOE'ye bakmak gerekecekti..

BOE öncü olacaktı bu konuda..

Eeeeee parayla bu kadar oynarsan olacağı budur..

Ha haaa bende diyorum ki..FED'in nasıl köşeye sıkıştığını görmek için şimdilerde BOE'ye bakmak gerekir..

FED yatsın kalksın Trump gazına dua etsin..bence..
    Son düzenleme : enki; 18-06-2017 saat: 14:14.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    ha haaaa....köşeye sıkışma..

İngiltere'de son enflasyon rakamı 2,9..son dört yılın en yükseği..daha önceki 2,7..

Fakat İngiltere MB'sı bu ay 0,25'te tuttuğu faizleri arttıramadı..

Sebep kazançlar azaldı, satışlar düştü vb..

Hemen belirtelim Brexit sonrası ekonomi korkulan kadar olmadı..İşsizlik felan iyi durumda..

Eeee bunları niye yazdım..hani 2. 3. baskı olacak ama durum tam eğlencelik..o bakımdan..

Hani 2-3 yıl önce yazılmıştı..Güncel yalan olarak...

FED'in nasıl faiz arttırdığını görmek için BOE'ye bakmak gerekecekti..

BOE öncü olacaktı bu konuda..

Eeeeee parayla bu kadar oynarsan olacağı budur..

FED bilanço küçültecek..ayda 1 er milyar dolar..

Ha haaa bende diyorum ki..FED'in nasıl köşeye sıkıştığını görmek için şimdilerde BOE'ye bakmak gerekir..

FED yatsın kalksın Trump gazına dua etsin..bence..
    O zamanalar BOE faiz arttıracağım dediğinde eski BOE başkanı bırakın bu işleri devlet su işleri demişti..

Şimdi bulamam forumdaki yazımı; ama ne faiz artışı yahu, parayı daha çoğaltsanız daha iyi olur gibi bir şeyler demişti......yaaa..

Fed bilanço küçültecek..Ayda 1'er milyar dolar...

Zaten BOJ'un mümkünatı yokda..zor ama ECB'de QE'leri kesiyorum dese Yellen banyoda sabunlu kalmış gibi olur...

Sayfa 779/922 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •