Sayfa 781/1023 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Borsanın enayileri IŞIK ÖKTE gibi goygoy ustaları nedeniyle anlam verememişti ama aklını kullanan insanlar bunun ne anlama geldiğini o zamanlar anlamıştı. Boşuna demiyorum KENEF borsası diye, Garanti hala o günkü en düşük 6.53 seviyesine gelmediyse gidilecek daha çok yol vardır derim ve şimdiden uyarımı yaparım tabi aklını kullananlar için..
    Bugün gibi hatırlıyorum...
    Akşam programında Gizem Öztok Altınsaç ıkındı-sıkındı,bir türlü söyleyemedi....
    Dedi ki :"Bu satışın altında başka şeyler olabilir"ama bir türlü devamını getiremedi....
    Bir kaç defa dilinin ucundan döndürdü sözünü..
    Ama ben o gün birşeyler olduğunu anlamıştım...
    Bu Gizem Öztok Altınsaç t.aşaklı kız vesselam...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. Bu gün bir güzide şirketimiz daha, daha önce topladığı DOLAR ları, piyasada güzel bir fiyattan okutarak , batışını erteledi..

3.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Birisi bir başka yerde böyle bişey yazmış

TC nin, ABD de bulunan ve kısa vadeli olan, 30 milyar dolarlık tahvillerini bozmak, hazırdan yemek değildir. Tahvili bozdur, altına çevir, ülkeye sok..! Sonra bak dolar nasıl 3 liraya iniyor..! Böyle bir iddia var gerçekleşme şansı varmı?
    Bu tahvil zaten tcmb'nin brüt rezervine dahil. Yani net rezervi değil. Basit açıklaması eğer bu tahvili satarsa yurt içindeki yerleşiklerin bankalardaki DTH'larının zorunlu karşılık miktarlarını açığa satmış olacak. Bence çok tehlikeli bir hamle olabilir.

Var olan para çarpanı gözetildiğinde fiilen döviz mevduatlarının bir kısmını açığa TL olarak satmış olacak.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Sevgili Umutabi dolar shortcuları tanga mayoya muhtaç mıdır? 5-6 kişi aylardır uyardık burda ama milletten hareketten başka bir şey duymadık. Bana hiç yazan olmadı allah razı olsun diye ama ben sana yazayım dostum allah razı olsun senden.

Faiz artışı gelirse benim 5.80 destek olur diye düşünüyorum....Faiz artışı gelmez ise gece 7 lere vururuz....

6. Yerel seçimlerde sağlam tokat gelir mi

7.  Alıntı Originally Posted by etnaxy Yazıyı Oku
    Yerel seçimlerde sağlam tokat gelir mi
    Şu an için hayır...
    Şu an için işsizliğe yansıyan birşey yok
    Yada ben duymadım....
    Ama Mart a daha çok var ve işsizlik bir anda fırlayabilir...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by etnaxy Yazıyı Oku
    Yerel seçimlerde sağlam tokat gelir mi
    %52 yine sağlam koyduk der olur biter ....Hiç bir halt olmaz............

Sayfa 781/1023 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •