Sayfa 782/972 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon
Arama sonucu : 7774 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    Pddd 51,23
    Bence iyice düştü düşeceğini . Gerçi dip bilinmez ama epey düştü neticede

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    pd = 1,08 görünüyor..hala bir çok hissede pd 3-10 arasında...artık bir gözümüz en geç 11 kasımda gelecek bilançoda vede liman ile ilgili somut kap haberlerinde...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    Pddd 51,23
    Bence iyice düştü düşeceğini . Gerçi dip bilinmez ama epey düştü neticede

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2008 yılında 60 seans taban yaptığı günleri gördük bu neki 45tl gelir harekat ettiği yerden itibaren onun üzerine bir yüzde 50 daha gelirler borsa böyle gitmeye devam ederse

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by albenko Yazıyı Oku
    2008 yılında 60 seans taban yaptığı günleri gördük bu neki 45tl gelir harekat ettiği yerden itibaren onun üzerine bir yüzde 50 daha gelirler borsa böyle gitmeye devam ederse

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    o yılları ben de hatırlıyorum...o günleri hatırladıkça hala arkadaşlarımla gülüşüyoruz..üç gün üst üste sabah akaşma taban yapıyordu hisselerimiz...arkadaşlar ile kimin hissesi nasıl taban yaptı diye dalga geçiyorduk.. ilk iki sermayemi o dönemlerde kayıp etmiştim..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    o yılları ben de hatırlıyorum...o günleri hatırladıkça hala arkadaşlarımla gülüşüyoruz..üç gün üst üste sabah akaşma taban yapıyordu hisselerimiz...arkadaşlar ile kimin hissesi nasıl taban yaptı diye dalga geçiyorduk.. ilk iki sermayemi o dönemlerde kayıp etmiştim..
    o cok beter bi krizdi bugunkü pandemi borsacıları görse her gun zırlarlardı...yuzde 20 20 basıyorlardı...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. borsadan kazandık şükür şimdide kayıp ve sabır zamanı...her zaman bahar olmuyor bunun kışı da var...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. Aynen..batışa devam..nedir bu kadar bunda ki satış merakı..neyi satııyor..deniz hocam teknik nereye kadar satış sürecek ..diyor..dibi yok mu??

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. tahtacının ayak oyunları ;mal almak için yukarı gitmesi gerekir kim buralardan mal verir;neredeyse tofas kadar çeyreklik kar yapacak şirkete(benim tahminimdir yatırım tavsiyesi değildir..)

8. üçüncü çeyrekte döviz kuru da %10 çıktı...egegübrenin döviz fazla pozisyonu tam 544 milyondur...sadece bu kalemden 54,4 milyon ekstra kar yazar..çok ilginç bir güzel bilanço ortaya çıkabilir...sabırla bekliyoruz..

Sayfa 782/972 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •