Sayfa 783/1023 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yapabilecekleri her saat daha da sınırlı bir hale geliyor. Merkezin faiz hamlesi işe yaramaz ise veya bu hamle es geçilmeye karar verilirse sermaye sınırlaması tek seçenek kalacak. Zira IMF şu aşamada politikacılar için Amerika ile anlaşmak kadar zor.

'Sermaye kısıtlaması Türkiye için intihardır'
    Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, sermaye hareketlerine kontrol geleceği yönündeki iddialar hakkında açıklamada bulundu. Babacan, "Sermaye hareketleriyle ilgili herhangi bir kısıtlama Türkiye ekonomisi için intihardır; kesinlikle böyle bir şey yok. Dışarıya açık bir ekonomide Merkez Bankası'nın bağımsızlığı esastır. Merkez Bankası bağımsızlığını değiştirdiğiniz zaman ciddi bir öngörülemezlik meydana gelir ve yatırımcı ciddi cevap verir.

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Sevgili Umutabi dolar shortcuları tanga mayoya muhtaç mıdır? 5-6 kişi aylardır uyardık burda ama milletten hareketten başka bir şey duymadık. Bana hiç yazan olmadı allah razı olsun diye ama ben sana yazayım dostum allah razı olsun senden.
    yerli ve milli para birimimizi kötüleyin sonra da teşekkür bekleyin. cık cık cık, olmaz ki böyle...
    yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, sermaye hareketlerine kontrol geleceği yönündeki iddialar hakkında açıklamada bulundu. Babacan, "Sermaye hareketleriyle ilgili herhangi bir kısıtlama Türkiye ekonomisi için intihardır; kesinlikle böyle bir şey yok. Dışarıya açık bir ekonomide Merkez Bankası'nın bağımsızlığı esastır. Merkez Bankası bağımsızlığını değiştirdiğiniz zaman ciddi bir öngörülemezlik meydana gelir ve yatırımcı ciddi cevap verir.
    http://www.gozlemgazetesi.com/HaberD...ntihardir.html

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Sammam tr de hedge manyak pahali
    Yabacılar diyorum , Dolar dan başka paraya para demeyen adamlardan bahsediyorum bizim yerli PİKNİK TÜPÇÜLERDEN bahsetmiyorum. Manyak pahalı derken adam 3.80 lerden Dolar bozdurup %12 ile aldığı DİBS leri iş moka sarınca hedge etmediyse geri zekalıdır .

5.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    yahu dış güçleri suçlayamazsın ki... tabi ki adam senin iyiliğini istemiyecek.. tabi ki ekonominin iplerini eline almak isteyecek. kim bunlara hayır diyor?

biz uluslar arası ticaret hukuku hiçe sayılarak yerli holdingi batırıp motorolaya 1.5 milyar dolar neden ödediniz diyoruz..

dış güçler kötülüğümüzü isterken yüz milyarlarca dolar parayı betona neden gömdünüz diyoruz..

çuvaldızı kendinize batırmayı öğrenin artık yaw , SİZ DIŞ GÜÇLERDEN DAHA HAİNSİNİZ. ahanda gerçek bu..

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Kafamız kesileceğine gözümüz çıksın denebilir. İntihar değil ama kafayı kurtarmak için gözü kaybetmek şeklinde tanımlanabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Ben korktum bankadaki paralara el koyarlar diye çektim bu sabah. Bankanın önünde bir çalışanla konuştum berat konuşacak döviz düşecek dedi..geçen kış dolar 4 90 dan 3 e düştü dedi. Kafadan kontak olduğunu düşünüp hemen dolar aldum düşerse vatan sağolsun. Konfurt düşünüyordum ona da çaktılar.

8.  Alıntı Originally Posted by etnaxy Yazıyı Oku
    Yerel seçimlerde sağlam tokat gelir mi
    Hangi tokat? Seçsis var! Takviye olarak da; Vali var, Kaymakam var, Candarma var, Muktar var! Artık tokat mokat nafile; seçim günleri artık piknik...

Sayfa 783/1023 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •