Sayfa 79/884 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 625 - 632 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. kap açıklama tarihi bellimi 20si deniyordu ama

2. hisse Kafayı yedi ...
    endeksle ters hareket ediyor

3. Fırsat dedik 10.77 den ortak olduk birden abi düşmesi içerden birileri haber almış olabilir.kar beklenti altındamı acaba?

Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by sailor34 Yazıyı Oku
    Fırsat dedik 10.77 den ortak olduk birden abi düşmesi içerden birileri haber almış olabilir.kar beklenti altındamı acaba?

Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bende gözü kararttım 10.76 dan biraz daha aldım birden satmaları enteresan oldu. Tamam iyi bilanço fiyatlandı beklenti gerçekleşti diye vermek istediler diyelim de hisse hepi topu daha 11 olmuştu :s

Ben 300 milyona yakın bir 3. çeyrek karının geleceğini düşünüyorum. Ve bu rakama yakın bi rakam gelirse beklenti gerçekleşti diye çok satmak yerine ellerindeki pozisyonları koruyacaklarını düşünüyorum. Bakalım göreceğiz. Şirket sağlam korkum yok...

5.  Alıntı Originally Posted by Basicas Yazıyı Oku
    Bende gözü kararttım 10.76 dan biraz daha aldım birden satmaları enteresan oldu. Tamam iyi bilanço fiyatlandı beklenti gerçekleşti diye vermek istediler diyelim de hisse hepi topu daha 11 olmuştu :s

Ben 300 milyona yakın bir 3. çeyrek karının geleceğini düşünüyorum. Ve bu rakama yakın bi rakam gelirse beklenti gerçekleşti diye çok satmak yerine ellerindeki pozisyonları koruyacaklarını düşünüyorum. Bakalım göreceğiz. Şirket sağlam korkum yok...
    son cümlen yeterli şirket sağlam sıkıntı yok ayrıca yüzde 5 hisse satacak olan patron hissesini 11-12-13lerden satmaz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. takas verebilecek varmı

Sayfa 79/884 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •