Originally Posted by
bbekr
Burda yazmıştım toplam 30 milyon euroluk bir ihale. Konsorsiyum 3 firmadan oluşuyor galiba. Miatek e pek birşey kalacağını sanmıyorum.
Cuma günü atılan Kap haberide sıkıntılıydı. Şirletin Kap haberi atması sıkıntı değil,hatta çok güzel bir hareket. Ama piyasada bu haberleri pozitif veya negatif aşırı spekülasyon yaparak kullanan kesimler var. Cuma günkü Kap haberini de aynı şekilde kullanıp seçim öncesi küçük yatırımcıya tavandan malı sattılar. Kap haberinde Natoya fiyat verilebilir diye bir haber var, piyasada sanki ihaleyi kazanmış gibi hisse hareket ediyor. Fiyat vermeyi geçtim o ihaleyi kazandığının kap haberi verilse ne olur. Borsamızda işlem gören tek kalemde o fiyatları ihracat yapan firmalar var. Kap haberi atıyor hisse yerinden oynamıyor. Yarın bir gün ihale kazanılsın yine tavan olur, orası ayrı mevzu. Benim gözümde hisseyi tavan yaptıracak bir kıymeti yok. YTD
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP.ORG sitesine baktım, mia teknoloji kap haberlerinde bol bol "İşlem Sırası Durdurma Bildirimi" var. Bu konuda çok istikrarlı maşallah
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer İmleri