Marketlerde küçük çaplı hırsızlık artmış. Sonu iyi değil. Nas ekonomisinin sonucu.
Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz: (Erdoğan'ın Körfez turu) Teknik ekipler daha sonra Türkiye'ye gelerek muhataplarla görüşmeler yaptılar. Bunun meyvelerini ileriki dönemlerde toplayacağız. Önemli miktarlarda Türkiye'ye daha fazla sermaye girişi olacak. Ülkemizin ekonomisi büyüyecek
Yılmaz: (Erdoğan'ın Körfez turu) Türkiye'ye yatırım anlamında önemli kazanımlar getirecektir. Birçok alanda iş birliği imkanımız var, Türkiye'ye dönük çok güzel bir yaklaşım ve siyasi idareler gördük
Yılmaz: Bundan sonra vergi konusunda yeni bir adım atılacağını beklemiyorum
Yılmaz: Merkez Bankası Başkanımız ve Hazine Maliye Bakanımızın verdiği mesajlar önemli olacak. Kademeli olarak sıkılaşma süreci devam edecek. Bu durum tabii ki belli bir denge içerisinde ilerleyecek. Merkez Bankamız bu çerçevede görevini ihya edecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İstanbul Esenyurt ta Metin Uçar ın sahibi olduğu Uçarlar Yapı Gayrimenkul Şirketi nin yaptığı Fly Butik Residence isimli konut projesi iki yıl önce 25-30 kişilik bir silahlı dolandırıcılık çetesi tarafından işgal edildi.
Başında,Kasten yaralama, mala zarar verme, yağma, parada sahtecilik, uyuşturucu, dolandırıcılık ve tehdit gibi çok sayıda suçtan kaydı bulunan ve Çeto Başkan olarak bilinen Çetin Şimşek bulunduğu çete, işgal ettiği konut projesine daire sahiplerini sokmadı. Yüzbinlerce lira para ödeyen yurttaşlar evleri tamamlanmadığı ve şantiyeye dahi giremedikleri için mağdur oldu.
Çetenin projedeki 212 konutu 800 kişiye sattığı belirtildi. Yani bir daire yaklaşık 3-4 kişiye satıldı. Bu şekilde 300 milyon TL.lik vurgun yapıldığı tahmin ediliyor.
Başka konut projelerini de aynı şekilde işgal eden, müteahhitleri tehdit eden, daire sahiplerine saldıran çeteyi üst düzey emniyet amirlerinin koruduğu anlaşıldı. Çete içerisinde noterler ile tapu memurlarının da yer aldığı ve sahte satışların gerçekleştirildiği belirtildi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Adalet mulkun temeli ya.
matrikste usd : 25.6380 gözüküyor.
%2.12 eksi
Yer İmleri