Sayfa 794/1024 ÝlkÝlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 6,345 - 6,352 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

1.  Alýntý Originally Posted by Tengri Han Yazýyý Oku
    Zaten Viop u yatýrým amaçlý deðil,kumar amaçlý oynuyorlar...
    Viop baþlýðýna git,iki muhabbetlerini dinle anlarsýn...
    Ýnkar da etmiyorlar...
    Birþey daha vardý unuttum,onda külli zarar edince vatandaþ yasaklandý geçen sene...

saygýlar/baþarýlar
    Foreks
    Varant
    ....
    ....

NTV, Paksoy: 5.50'nin üzeri köpük. Hedef dolarý 5.50'nin altýna düþürmek olmalý.

Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Hem acemi hem amatörce yazýlmýþ yazýlarýma yatýrým maksadýyla itibar etmeyiniz.
    Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.

3. Aç merkez aç bi 100 bin kontrat daha aç yetmezse bir 100 bin daha bakalým PY senin shortlarý patlatacakmý görelim bir kol kesmek ne biliyormuymuþ merkezdeki ak boylar.
    Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4.  Alýntý Originally Posted by esramarka Yazýyý Oku
    NTV, Paksoy: 5.50'nin üzeri köpük. Hedef dolarý 5.50'nin altýna düþürmek olmalý.

Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Hem acemi hem amatörce yazýlmýþ yazýlarýma yatýrým maksadýyla itibar etmeyiniz.
    Reisin has adamýdýr kendileri...
    Aylardýr/yýllardýr dolarda aþaðý yön verir kendileri...
    Utanma melekesini kaybedeli çok olmuþtur...

saygýlar/baþarýlar
    "Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "

5.  Alýntý Originally Posted by Tengri Han Yazýyý Oku
    Reisin has adamýdýr kendileri...
    Aylardýr/yýllardýr dolarda aþaðý yön verir kendileri...
    Utanma melekesini kaybedeli çok olmuþtur...

saygýlar/baþarýlar
    Tengri Tufan Cömert twitterda faiz artmalý diye baðýrýyor. Ya fikir deðiþtirdi, ya da dalga sörfü yapýyor. Faiz artmaz listesinden aþaðýdaki listeye düþenlerin sayýsý artýyor. Düzeltmekte fayda var.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alýntý Originally Posted by sko Yazýyý Oku
    ironi kýsmý da en çok esad-rusya'dan sonra abd-israil'in iþine geliyordur.
    bölgedeki olaylarýn olabildiðince sýcak kalmasýný istiyorlardýr.
    zaten rusyanýn mesajlarý haftalardýr net ve sertti, bunu icraate döktüler ama buradaki mesaj sadece oradakilere deðil, ayný zamanda ab-türkiye ye.. olaylarýn yoldan çýkmasýný istemiyorsanýz ciddiye alýn babýnda..
    Kesinlikle katýlýyorum

7.  Alýntý Originally Posted by ni.ko Yazýyý Oku
    MB’nin Genelgesine göre döviz alým satým kurlarý bankalarca belirlenir deniliyor.

Bankalarda genel uygulama müþteri talep ederse DAB'a baðlarken alýþ satýþ kurunu ayný kur olacak
    þekilde rezerve edip TL hesaba geçerken kullanýlan kuru DTH hesabýna dvz. satýlýrken tekrar kullanmak þeklindedir.
    Böylece ihracatçý için deðiþen bir þey olmaz, ihracat bedelini döviz olarak tutmak istiyorsa bu þekilde yoluna devam edebilir.

Þubat 2008'de serbest tasarrufa býrakýlan uygulama iptal edilerek ilgili tarih öncesi uygulama geri geldi ama fiiliyatta
    ne amaçlýyorlar anlayamadým.
    Ýhracat geliri döviz alým belgesine baðlanacak gibi bir laf duydum. Ama þu an iþleyiþi bu teblið kapsamýnda tam anlamlandýramýyorum. Döviz alým belgesine baðlamak teknik olarak ne anlama geliyor?

Tamamen zihin fýrtýnasý yapýyorum, örneðin ithalatçýyý da döviz satým belgesine baðlaýyýp , bu belgeleri belirli bir kota içinde eþleþtirecekler mi?. Yani Döviz alým belgesi ile eþleþmeyen döviz satým belgesi olmayan ithalatçý ithalat yapamayacak gibi. Tamamen zihin egzersizi yapýyorum.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alýntý Originally Posted by rxpu Yazýyý Oku
    Tengri Tufan Cömert twitterda faiz artmalý diye baðýrýyor. Ya fikir deðiþtirdi, ya da dalga sörfü yapýyor. Faiz artmaz listesinden aþaðýdaki listeye düþenlerin sayýsý artýyor. Düzeltmekte fayda var.
    Sn Rxpu
    Dikkatinizden kaçmýþ olmalý bir kaç gün önce düþtüm zaten onun ismini...

Günün Atasözü:"Tedbirsiz helaya oturan,domalarak taþ arar"

saygýlar/baþarýlar
    "Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "

Sayfa 794/1024 ÝlkÝlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •