1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Teşekkürler..
Ralli canları isterlerse yaparlar..(1800 2000 2500 yani)..
O kadarını bilemem..
Ama hikaye nedir dersen..
Sen ben biz öğrendiğimizde zaten rallinin yüzde 50 si geçilmiş olur..
Onun için bana hikaye ne diye sorma..
Yalnız bugün TUPRS daki zayıflık dikkatimi çekiyor..
Eylül ayından beri çıpam tuprs idi..
İlk kez bi zayıflık görüyorum tuprs da..
Gün sonuna doğru yada yarın toplarsa bilemem..
Yok hocam küstürdüler ondan dedim..haşa haddimi bilirim çok saygı duyduğum insanlar var forumda önceden de belirttim..
Siz jas nesgafeyecağrı.. bozkurt verge zindremed..cau oğuz adını sayamadığım bir sürü insanM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen böyle oldu...
Tecrübe dedim Pegasus oyunu dedim hocamM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vallaha doğru diyorsunuz...
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Not bollinger üstünde trendsel yükselir ise mal satılmaz hocam..kar alınmaz mabindaM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet svg. oyunagelen, trend takibi için öyle. Biliyorsun hisse portföyüm de var, orada sana benzer mantıkla takip ediyorum.
Ancak viop da gün içi scalp oynuyoruz, tam tersi mantıkla hareket yakalamaya çalışıyorum. Daha zor ama tutturursan daha kazançlı.
Yani iki mantıkla da işlem yapıp riskimi azaltmak istiyorum, piyasa yatayken biri trend iken biri getirsin şeklinde.
Trend piyasada scalp sistemler zarar eder ve bu çok normal beklenen bir durumdur, eline matkap alıp bununla neden çivi çakamıyorum demek gibi bir şey. Ancak piyasa genelde yataydır ve iyi kodlanmış bir scalp sistem size günlerin %70 inde güzel getiri vadeder, kalan günlerde ise stopları kar alları yakın tutman ve yine koda trend nedir ne zaman trenddir anlatman gerekir.
Benim toaso short denemem o anlamda hatalı değildi sisteme uygun, stop da sisteme uygun, tekrar poza girdim o da sisteme uygun. Bu poz da zarar edebilir ve çok normal.
%100 ile işlem yapan varsa burada, çıkartsın koysun ekstreyi biz de olaysız dağılalım, mümkün değil...
Yer İmleri