Sayfa 796/1023 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Borsayı da anlamak mümkün değil.Sanki şirketlerin kasası dolar dolu
    Borsayı Tl bazında değerlendirmek hatalı hesaplamalara neden olur. Dolar bazında bakarsak geçmişte gördüğümüz en dibi henüz görmedik ama diyelim Dolar 4.80 oldu 2 cent desek 96-98000 gebermiş bir borsa olur diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    üstad ben akıl penceresinden bakmaya çalıştım ancak kaybettim ! siz ve powerpc başta olmak üzere bizi ikaz ettiniz anlamadık daha doğrusu bu kadarda olmaz olmamalı dedik ama yanıldık ! çok net söyleyim doların 4. ten 4.50 ye nerdeyse 20 günde geleceğini ve bunun sıradan karşılanacağını söyleseler hadi oradan derdim şimdi kendime hadi oradan diyorum !!
    İşin acı tarafı olan bitene hala pembe gözülüklerle bakıp Dolar da neymiş faiz tüm kötülüklerin anasıdır diyen bir güruh var ve bu güruh tam olarak dibin dibini görmeden Dolarda yükseliş s... s... ! kaçınılmaz görünüyor.

TBB `BANKACILIK SEKTÖRÜ BÜYÜMENİN SAĞLIKLI OLARAK SÜRDÜRÜLMESİNE DESTEK OLACAK YAPIDA VE GÜÇTEDİR `

Piyasayı rahatlatmak adına bu şekil yapılan açıklamalar yanlış anlaşılır o yüzden en baştakilerden başlamak üzere herkes aklını başına alsın iyi niyet beslemek kötü gidişi durdurmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Müdahele gelecek sanki öğle arası , borsada işlemler durdu gibi..
    Dolar 4.50..

FED kararlarını bekler gibi borsa şu anda..
    Saat 1.01

TCMB:PİYASALARDA GÖZLENEN SAĞLIKSIZ FİYAT OLUŞUMLARI YAKINDAN TAKİP EDİLMEKTEDİR
    TCMB: GELİŞMELERİN ENFLASYON GÖRÜNÜMÜ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ DE DİKKATE ALINARAK GEREKLİ ADIMLAR ATILACAKTIR

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Saat 1.01

TCMB:PİYASALARDA GÖZLENEN SAĞLIKSIZ FİYAT OLUŞUMLARI YAKINDAN TAKİP EDİLMEKTEDİR
    TCMB: GELİŞMELERİN ENFLASYON GÖRÜNÜMÜ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ DE DİKKATE ALINARAK GEREKLİ ADIMLAR ATILACAKTIR
    https://www.youtube.com/watch?v=1Lj_qzKvqdY&t=48
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Saat 1.01

laf laf laf hep aynı bugun salar yarın zıplar

iki gun duşer sonra tekrar zıplar

bir bucuk senedir ha mudahale edecekler ha akılları baslarına geldi dedik deik

kazıgın buyugunu yedik

ne yapalım bizde forumda sahte dolarmı yakalım

7. tüm bu hareketler seçime 3,90-4,0 civarı kur ile girme derdi, önce yükselt, sonra düşür, bilmeceyi çözen parayı vurdu

*tcmb başkanı, ak parti genel merkezi'nde erdoğan'la görüşecek-ntv

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 796/1023 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •