Sayfa 799/883 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

Alıntı Originally Posted by doxa Yazıyı Oku
    Hocam ben vestel ile ilgilenmiyorum. Temettü yatırımcısıyim. Vestelin yakin dönemde temettü hissesine evrilebilecegine inanmıyorum. Öncelikle ilişkili taraf alacaklarından kurtulması gerekiyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gerçekten çok garip hayırlı evlat ile hayırsız baba maalesef

2.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Gerçekten çok garip hayırlı evlat ile hayırsız baba maalesef
    Çok iyi karlar çıkartabilir, piyasa da çok düşük çarpanlar ile fiyatlamasina izin vermeyebilir. Dolayısıyla benim soylediklerim hisse fiyatının yükselmeyecekti anlamına gelmez. Ben ilgilenmiyorum, sizin görüşünüzü etkilemeyeyim, siz kendi yatırım kararınızı kendi algınıza göre belirleyin.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Mutlaka hocam da insan hazmedemiyor işte

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

4. avrupa demek almanya demek. bir sorun bakalım almanlara enflasyon çilesinini çekmişler mi ?

5.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Ülkemizde enflasyon gibi büyük bir belamız var ve maalesef bununla mücadele de tecrübeliyiz. Mesela gelecekteki ihtiyaçlarımızı hemen öne çekeriz. Kredi çeker alımı yaparız...vs

Acaba satışımızın %80'i olan yurtdışında, özellikle avrupada da bu enflasyon tepkisi var mı? Çünkü onlar bu enflasyon çilesini çekmediler. Yeni tanışıyorlar. Sizce onlar da taleplerini öne mi çekerler yoksa "yakın zamanda enflasyon düşer" mantığıyla, harcamaları sıfırlayıp, ihtiyaçlarını ötelerler mi?
    Avrupada tuketici davranışında enflasyon etkisini tahmin etmek zor. Yanlız fed faiz artışlarına ecb nin ayak uydurmayacak olması usd/eur paritesini 1,07 lere getirdi, 1 olur mu deniyor. Bu durum türkiye ihracatı için olumsuz, vesbe için de olumsuz usd ile maliyetlenip euro ile satıyor diyebiliriz.

6.  Alıntı Originally Posted by doxa Yazıyı Oku
    inşallah. temennimiz iyi sonuçlar açıklaması.
    EFK da büyüme olmuşsa, vadeli döviz işlemlerinde de terste kalmadıysa net karı arçeliğe göre daha iyi çıkacaktır.

arçelik
    2021/1 satışların coğrafi dağılımı 31 avrupa/36 türkiye/13 rusya ve doğu avrupa/20 diğer
    2022/1 satışların coğrafi dağılımı 27 avrupa/30 türkiye/11 rusya ve doğu avrupa/23 diğer

vesbe
    2021 satışların coğrafi dağılımı 57 avrupa/22 türkiye/21 diğer
    Hocam geçen sene ciro 13 milyarken bu sene 28 milyar olmus, düz hesap yüzde yüz diyelim. Tr pazarı 36 yaklasık 4 milyardan bu sene 30 8.4 milyar a gelmiş, ekonomik sıkıntılara rağmen tr pazarı cirosu gayet iyi. Öncü göstergeler olumsuz dediğiniz kısım tam neresi?

İhracat pazarlarını diyorsanız bildiğim kadarı ile o tarafta da fiyat artışları yapılıyor.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by coletta Yazıyı Oku
    Hocam geçen sene ciro 13 milyarken bu sene 28 milyar olmus, düz hesap yüzde yüz diyelim. Tr pazarı 36 yaklasık 4 milyardan bu sene 30 8.4 milyar a gelmiş, ekonomik sıkıntılara rağmen tr pazarı cirosu gayet iyi. Öncü göstergeler olumsuz dediğiniz kısım tam neresi?

İhracat pazarlarını diyorsanız bildiğim kadarı ile o tarafta da fiyat artışları yapılıyor.

Arçelik beyaz eşya hariç işler iyi gitti demiş faaliyet raporunda. Beyaz eşyada iyi gitmedi demiş oluyor. O anlamda vesbe için iyi bir öncü gösterge olmadi dedim

8.  Alıntı Originally Posted by doxa Yazıyı Oku
    Arçelik beyaz eşya hariç işler iyi gitti demiş faaliyet raporunda. Beyaz eşyada iyi gitmedi demiş oluyor. O anlamda vesbe için iyi bir öncü gösterge olmadi dedim

Anladım hocam kaçırmışım kusura bakmayın.

Sayfa 799/883 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •