Sayfa 8/350 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma 2

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sistemler ne alemde bu sapık hareketlere karşı nedir durumlar? 1-5 dk sistemler son 3 günde felç olmuştur belkide...

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sistemler ne alemde bu sapık hareketlere karşı nedir durumlar? 1-5 dk sistemler son 3 günde felç olmuştur belkide...
    Sistemmi kalır bu duruma,akşam açılışta bas aşagı sabah her açılışta zaten 1-2 bin gap, alıştık diyorduk birde gün içinde başladılar, gün içinde 2-3 bin çek aşağı sonra hiçbi halt olmamış gibi bi anda al yukarı, sabah gaplarını hallledemedik bide gün içinde başladılar.
    Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!

3. Sert donemlerden geciyoruz..
    Aslinda kullanabilene guzel hareketler, bana yaramadi o ayri..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,213
    2/1/2018 den itibaren

Bear_Bull
    @BearBull26

5. sabahtan longa donen sistemler zarar etmemis olabilir, onun disinda sistemlerin carpildigi bir gun oldugunu dusunuyorum. benimkiler de carpilanlar arasinda. allahtan dun briaz birakmisti da onunla teselli buldum .)
    bang bang you shot me down..

6. Piyasa sistemcilerin hatrını sormaya devam ediyor

7. Bir süredir testlerini yaptığım bir sistemi VIP-GARAN üzerinde 1 lot ile denemeye kadar verdim. Dün uzun pozisyonda kapatıp bugün seans açılışında 2 lot satış yaparak 1 lot kısa pozisyonda kalacaktı. Kaldı da ama aşağıdaki görüntü oluştu

En yüksek ve en düşük fiyatlar da bana ait. 1 lot 11.50'den 1 lot da 11.18'den satmış sistem. Hiç istemesem de vadelinin grafiklerini mağmaya göndermeyi başarabildim

Aynı zamanda testin de son günü oldu tabi. Hacimsiz piyasaya tövbe, daha da gelmem.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794
     Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    Bir süredir testlerini yaptığım bir sistemi VIP-GARAN üzerinde 1 lot ile denemeye kadar verdim. Dün uzun pozisyonda kapatıp bugün seans açılışında 2 lot satış yaparak 1 lot kısa pozisyonda kalacaktı. Kaldı da ama aşağıdaki görüntü oluştu

En yüksek ve en düşük fiyatlar da bana ait. 1 lot 11.50'den 1 lot da 11.18'den satmış sistem. Hiç istemesem de vadelinin grafiklerini mağmaya göndermeyi başarabildim

Aynı zamanda testin de son günü oldu tabi. Hacimsiz piyasaya tövbe, daha da gelmem.
    sayın çağlar
    pay piyasası vadelilerde boş kademe çok oluyo
    sözde piyasa yapıcı var ama
    garan vadeli sözleşme en likit olanlarından olmasına rağmen
    her zaman saçma sapan kademeler var
    ben ce şuan için
    pay vadeli sözleşmeler için robot sistem çalışması yaparak vaktinizi boşa harcıyorsunuz

Sayfa 8/350 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •