Yani 1 kontrat Dow vadeli için 4500-5000 dolar gerekiyor
Peki kaldıraç kaç yani 5000 dolara 1 adet e mini Dow futures pozu açınca aslında kaç bin dolarlık pozisyon aliniyor
Ve bunun margini yüzde kaç
Komisyonlar ortalama ne oranda değişiyor kabaca bilginiz var mı
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
www.mocktrading.com
Bu bir futures simülasyon sayfası.Para sanal,ama fiyatlar anlık ve gerçek.
Diğer demo hesaplar gibi süre kısıtlaması yok (ben 2 yıldır kullanıyorum ).
Sayfası biraz iptidai gibi gelebilir,ama çok basit ve faydalı bir site.
Sorularınızın tüm cevaplarını burada yaşayarak öğrenirsiniz.Komisyon konrtat başı 10$
Gerçek hesap açacağım,ama daha var )
bist dar geldi hızımızı alamadık concişlerin borsasında mı işlem yapmaya karar verdik.
onlarda zaten viper gelsin masaya diye bekliyorlarmış,masada dördüncü eksikmiş o yüzden trend devam edemiyormuş diyorlar![]()
Hamdım Piştim Yandım
Tekniği daha net concişlerin
Oranin palasi buradaki gibi ille de ters pozlarin birikmesi için mötünü yırtmıyor reis
Adamlarda para bol
Ya Bizde
Peluş iki iki kontrat ters açtırmak için sineğin yağını isleyip sızma zeytinyağı diye yutturmaya çalışıyor
Pehhh![]()
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
concisler iyi sopa yiyor,şoförü atladi gibi
şuan 24.260
Hamdım Piştim Yandım
concisler sopaya bugün erken başladı.dayak şiddetini anlatmaya lüzum görmüyorum. ..şuan 23.920 de bakalim kapanış nasıl olucak.
Trump cari açığını azaltmak, ülkesinde üretimi teşvik, istihdamı daha da artırmak dolayısıyla da edilecek karlardan alınacak vergilerle kamu maliyesini dúzeltebilmek için gümrük vergileri silahına basvurdu.
Bu ABD'nin ticaretin serbestlesmesi sloganına çok uymuyor.
Sloganın hedefleri mi vardı ve şimdi hedeflerine mi ulaştı da korumacılığa dönülüyor?
Çinin en büyük müşterisi ABD. Ani fren Çinde tıkanmalara da vesile olabilir mi ?
Yer İmleri