Sayfa 8/84 ÝlkÝlk ... 6789101858 ... SonSon
Arama sonucu : 666 madde; 57 - 64 arasý.

Konu: Koçari'nin Günlüðü

Alýntý Originally Posted by koçari Yazýyý Oku
    rçelik a.þ. *** arclk *** paylarýn geri alýnmasýna iliþkin bildirim

pay geri alým iþlemlerinin baþlatýlmasý hakkýnda

ek açýklamalar
    þirketimiz yönetim kurulu tarafýndan' geliþen piyasa ve pazar koþullarý ile küresel ölçekte yaþanan
    ekonomikgeliþmelerin faaliyet gösterdiðimiz sektöre etkileri ve türkiye sermaye piyasalarýna yansýmalarýnýn bir sonucu
    olarakarçelik a.þ’nin borsa istanbul’da oluþan deðerinin, þirket faaliyetlerinin gerçek performansýný yansýtmadýðý
    deðerlendirilmiþolup saðlýklý fiyat oluþumuna katkýda bulunmak amacýyla'· sermaye piyasasý kurulu'nun 21.07.2016,
    25.07.2016ve 23.03.2020 tarihli duyurularýna istinaden þirket paylarýnýn borsa'dan geri alým iþlemlerinin
    baþlatýlmasýna,·geri alýma konu edilebilecek azami pay sayýsýnýn, þirketin çýkarýlmýþ sermayesinin %10’una karþýlýk
    gelen67.572.820,50.-tl nominal (her biri 1 kuruþ nominal deðerinde 6.757.282.050 adet pay) olarak belirlenmesine,·
    gerialým için ayrýlacak fonun, 2.400.000.000 tl olarak belirlenmesine,· yürütülecek geri alým iþleminin, yapýlacak ilk
    genelkurul toplantýsý gündemine alýnarak, genel kurulda pay sahiplerinin bilgisine ve onayýna sunulmasýna,karar
    verilmiþtir.

buyurunuz.
    kap'ýn meali
    ben
    67.5 milyon hisseyi
    maximum
    35. 5 liraya kadar alacaðým
    verirlerse
    alýr
    o kadar malý kim vercek ki koç alsýn 1
    koç
    o kadar malý almayý kafasýna koymuþsa hisseye baský da yapabilir de
    sanmýyorum.,
    çünkü
    miktar çok yüksek
    Son düzenleme : koçari; 02-07-2021 saat: 01:11.

- Arçelik (ARCLK): Þirket paylarýnýn %10’unun geri alýnmasýna ve 67.572.820 adet
    pay için 2,4 milyar TL kaynak ayrýlmasýna karar verildi.

Þirket tarafýndan Hitachi Home Appliances Netherland þirketinin %60 payýnýn satýn
    alýnmasýna iliþkin hisse satýn alma Sözleþmesi'nde belirtilen ön þartlarýn önemli
    bir kýsmýnýn tamamlandýðý açýklandý.

- Bera Holding (BERA): Þirket iþtiraki Konya Kaðýt'ýn halka arzý kapsamýnda Borsa
    ve SPK'ya baþvuru yapýldýðý açýklandý. Manas Enerji 'nin, Escar’ýn, Kartal Yenilenebilir
    Enerji’nin halka arzý SPK tarafýndan onaylandý.

- Rhea Giriþim (RHEAG): ERIH Enerji'nin sermayesine %25 oranýnda 5,1 milyon TL tutarla
    bedelli sermaye artýþý yolu ile iþtirak edilmesine karar verildiði açýklandý.

- Olmuksan (OLMK): Mondi tarafýndan, Þirket'in diðer ortaklarýna ait paylarý satýn
    almak üzere zorunlu pay alým teklifinde 7,7003 TL fiyat ile SPK tarafýndan onaylandýðý
    açýklandý.

- Koç Holding (KCHOL): Þirket paylarýnýn geri alýnmasýna ve 35.000.000 adet pay
    için 700 milyon TL kaynak ayrýlmasýna karar verildi.

- Meditera (MEDTR):- Þirket paylarý bugün Borsa'da iþlem görmeye baþlayacak.

- Jantsa (JANTS): 50 milyon TL tutarýnda teþvik belgesi kapsamýnda yeni üretim hattý
    yatýrýmý yapýlmasýna, bu hattýn 2022 yýlý içinde tamamlanarak devreye alýnmasýna
    karar verildiði açýklandý.

traktör de
    halk
    emekliliik fonlarýnýn malýný satmýþ mýþ
    memur kafalý adamlardan beklenen þey

arçelik
    bu haberde bile tavan olamýyorsa zirvesini yakýn gelecekte geçemez diye düþünüyorum.

kcholle ilgilenmiyorum.

iþmen de
    kapanýþý çok güzel yaptýlar.

Hayatý keþkesiz yaþayabilmenin yollarýndan en önemli þey öfke kontrolü!
    onunda yolu belli
    ''öfke anýnda ayakta isen otur, oturuyorsan uzan, gene geçmezse bir duþ al''

https://www.ensonhaber.com/yasam/sur...lerine-donuyor

Bayrama gidebiliyorlarsa
    demek orada hayat devam edebiliyor
    gitsinler dönmesinler.DÖNEMESÝNLER, ÝZÝN VERÝLMESÝN

Sayfa 8/84 ÝlkÝlk ... 6789101858 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz