-
Sn ha yek o konuda da analizim var.yaklasik hemen hemen aynı hedef değerlerini makul kılıyor.pd dd radyosuna da baksanız fk ya da baksanız şirket bedava
-
Turgut yarın cinayet işleyip hapse düşse gene fikrim değişmez.bu kağıt borsanın şu anda en çok gelecek vadeden kagitlarindan
-
hkm üstad, şirketin faaliyetlerini nasıl takip edebilirim. Elinde döviz bulundurması dışında nasıl bir geleceği olacağını görmek açısından
-
Ustad lik bana elbet çok uzak degerli kardeşim.holdingin İnternet sayfasına girin.son yatırımcı sunumunu inceleyin.eminim kafanızdaki soruların çoğunun cevabını bulursunuz
-
Benim en sevdiğim olay holdingin tüm iştirak la rinin kar yazmasi.holdingin aslında yapısı basit toplam dört ana dalı var.hepsi de kar yaziyor
-
Sadece denizcilik sıkıntı liy di.oraya da malum milli piyango vurdu.
-
Sayın hkm hiçbir sıkıntı yok . 
Dıpdıp hasta değilim seni dar bakışından uzaklaştırmak için yazdım.
Hep aynı şeyleri yazıyosun hisse konuşuluyor diye korkuyosan yatırım yapma .
Tofaşa hektaşa sasa ya hep fiyat verilirdi konuşulurdu hala yükselmedi mi?
Gerçekleşmiş örnekler veriyorum anla diye .
-
Serhateco ,hkm istediğimi yazarım. 20 yıldır defter değerini görmemiş yada gösterilmemiş şirketin patronunu sevmek zorunda değilim. Yatırımlarını siz ikinize sorarak yapacak değilim. Yazdığın şirketler de bir Turgut yok. Turgut a karşı hissettiklerinize ve duygularınıza saygı duyuyorum. Kendi özel hayatınız sonuçta...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri