Sayfa 80/1032 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 633 - 640 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Doholu takip etmediginiz belli tum medya varligini yaklasik 1 milyar dolar a demirorene satti gecen ay.rekabet kurumu onayi bekleniyor,)
    Parayı alan kim? DOHOL'in cebine giren tek 1 cent olmayacak bu satıştan, Aydın Doğan'ın cebine girecek bu 1 milyar dolar. Şirketin bilançosunda hiç bir şey değişmeyecek. Bu şirketin her yıl zarar yazma eğilimi hoşuma gitmiyor. Yüksek borçluluk durumu da hoşuma gitmiyor. Büyüme potansiyeli bulunmadığı gibi kârlılığı da pek olmayan medya sektörü ile çok yüksek yatırım maliyeti gerektirip geri dönüşü 20-30 yıl gibi çok uzun süre alan enerji sektöründe şirketin ağırlıklı olarak yer alıyor olması ise hiç hoşuma gitmiyor. Hoşuna gidenler buyursunlar alsınlar.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

2.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Yazdıklarınız yanlış değil, okuyanların kafasını bulandırmayalım öyle olsun.
    Yine de ek alımla maliyet düşüreceklere hisseye yatırabilecekleri maksimum tutarı baştan belirleyip onu aşmamalarını önereyim, sigorta budur.

Ayrıca hisse 5 sene burada sürünürse maliyet düşürerek hissede tüm parasıyla hapsolanlar 5 sene sürünecek de 10.22'den tek seferde alanlar sürünmeyecek mi? Onlar da sürünecek..

Trendhound üstadım sizinle bile olsa beş sene sürünmek istemiyorum bu hissede, aman diyeyim..
    Hocam benim %50 nakitte olduğumu unutmayın. Kötü bir senaryoda bile HALKB'deki olası zararımı mitige edecek durumdayım. %50 nakitte olmayı küçümsemeyin. Öte yandan "5 sene" afaki bir terim idi, merak etme d*****n kuyruğu Mayıstaki duruşmadan sonra kopar. OFAC karar vermek için zaten duruşmanın sonucunu bekliyor. 5 sene burada hapis olsak bile hiç de fena olmaz Hocam, beraber kafa patlatmaya ve analizlerimizi yapmaya devam ederdik. Seninle sohbet etmek her zaman güzel oluyor.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Hocam benim %50 nakitte olduğumu unutmayın. Kötü bir senaryoda bile HALKB'deki olası zararımı mitige edecek durumdayım. %50 nakitte olmayı küçümsemeyin. Öte yandan "5 sene" afaki bir terim idi, merak etme d*****n kuyruğu Mayıstaki duruşmadan sonra kopar. OFAC karar vermek için zaten duruşmanın sonucunu bekliyor. 5 sene burada hapis olsak bile hiç de fena olmaz Hocam, beraber kafa patlatmaya ve analizlerimizi yapmaya devam ederdik. Seninle sohbet etmek her zaman güzel oluyor.
    Aynen katılıyorum sözlerinize nakit var ve sonuna kadar devam gerçek dibini de görcez, tepesini de

ASUS_X008D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Parayı alan kim? DOHOL'in cebine giren tek 1 cent olmayacak bu satıştan, Aydın Doğan'ın cebine girecek bu 1 milyar dolar. Şirketin bilançosunda hiç bir şey değişmeyecek. Bu şirketin her yıl zarar yazma eğilimi hoşuma gitmiyor. Yüksek borçluluk durumu da hoşuma gitmiyor. Büyüme potansiyeli bulunmadığı gibi kârlılığı da pek olmayan medya sektörü ile çok yüksek yatırım maliyeti gerektirip geri dönüşü 20-30 yıl gibi çok uzun süre alan enerji sektöründe şirketin ağırlıklı olarak yer alıyor olması ise hiç hoşuma gitmiyor. Hoşuna gidenler buyursunlar alsınlar.

Bu iddaanızı belgeyebilimisiniz ? Kaynak verirseniz memnun oluruz....

Dohol belirttiginiz gibi profesyonel bircok yatırımcının uzun yıllardır haklı sebeplerle tercih etmedigi çöp hisseydi,,,

Ancak belirttiginiz durum spk ya uygun degil. Şöyleki holding çatısı altındaki tüm şirketlerine ortalamada % 93 gibi direkt ortağı yada istiraki, holdingin % 14 ü Doğan ailesinin, % 49 u Adilbey A.Ş, % 36 küsürü halka açık,

Nasıl Holdingten tüm tutarı çkarabilir veya hiç göstermez holding hesaplarında, aleni suc olur ?

Bilgi lütfen,,,

5. TRENDHOUND Ustat Selam,

Sell in MAY, GO Holiday icin ne dersin ?

MAyis AYI, Papaz in ve Hakan Atilla nin Mahkemelerin karar tarihi.

OFAC tan bir ceza gelebilir haberi var.

Sanki iki hukumet hala anlasamadi gibi, uzun vadede Halkbank kazanirda, kisa vadede Sell in MAY sendromumu olur ?

Halkbank diplerde, ama yeni bir dip daha da bulabilir belki,

Birde BABAM dan kalma TAksi plakasi var, 1 Omurdur bizde, Baba yadigari,

Bu UBER Istanbulda plakayi bitirir mi ?

6. Çok teşekkür ederiz Yapı Kredi tahtasında ki yorumlarınız için sayın TH. Yani her iki pozisyonda da kazanç açısından bir fark yok. Acaba rüchan hakları nasıl satılır ? Ayrı bir pazarı mı var ? Finasinwestten işlem yapıyorum. Burada internetten satmak mümkün mü, brokerlara mı yaptıracağız işlemi ? Bedelli baskısından kurtulan hisse de harreket tarzı nasıl olmalıdır. Piyasa yapıcısı nasıl hareket eder. Rüchan kullanım son tarihine kadar hisseyi baskılar mı ? 1 milyar dolara ilaveten 500 milyon dolara kadar da sermaye piyasalarından borçlanacaklar. Bu borçlanma arayış tarihlerinde şirket değerini kuvvetli gödtermek için hisseyi yukarı kaldırabilirler mi ? İnanılmaz iskonyolu fiatı ile çok güçlü bir sermaye yapısı olacak, bu kriz ortamında hisse için çok olumlu olacağını düşünüyorum sayın TH. Siz bu hissenin tahta yapıcısı olsaydınız hangi zaman dilimlerinde nasıl hareket ederdiniz ? Tekrar teşekkürler.

7.  Alıntı Originally Posted by Camoka Yazıyı Oku
    Bu iddaanızı belgeyebilimisiniz ? Kaynak verirseniz memnun oluruz....

Dohol belirttiginiz gibi profesyonel bircok yatırımcının uzun yıllardır haklı sebeplerle tercih etmedigi çöp hisseydi,,,

Ancak belirttiginiz durum spk ya uygun degil. Şöyleki holding çatısı altındaki tüm şirketlerine ortalamada % 93 gibi direkt ortağı yada istiraki, holdingin % 14 ü Doğan ailesinin, % 49 u Adilbey A.Ş, % 36 küsürü halka açık,

Nasıl Holdingten tüm tutarı çkarabilir veya hiç göstermez holding hesaplarında, aleni suc olur ?

Bilgi lütfen,,,
    DOHOL'ün %64 ü Aydın Doğan'a ait (aileye), senin rakamın yanlış, KAP'a bak görürsün, 1 milyar 668 milyon lot hisse Doğana ait, işte DOHOL'daki bu hisseleri sattı adam artı sahip olduğu diğer şirketleri veya hisselerini (satış anlaşmasının kapsamı dahilinde)

Son Durum İtibariyle Sermayeye Dolaylı Yoldan Sahip Olan Gerçek ve Tüzel Kişiler
    Sermayedeki Payı(%)
    Doğan Ailesi 1.667.805.543,92 TRY %63,73

8. Dohol topiğinemi geldik [emoji848]

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 80/1032 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •