Sayfa 802/993 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 6,409 - 6,416 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

1.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    yürüdü üstad, +ya geçtim TSKB lerde
    bol kazançlar üstat

2.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Dün bir buzdolabı aldım.
    önce satıcı firma garantiyi 2 yıl daha uzatalım dedi. olur memnun olurum dedim. 260 TL İstemezmi ani gelince, refleks OHA demişim. daha sonra arkadaşın biri regülatör al dedi. niye deyince elektrik keslirse dedi. dedim jeneratör var. pirizlere anında elektrik geliyor.ha iyi dedi.
    Akım dalgalanmasından dolayı beyni bozulma ihtimali varmış buzdolabının 100 vatlık regülatör gerekiyormuş.Arkadaşlar nedir bu konu yardımcı olursanız sevinirim.
    Aslında kuruluma gelenler sn. websterın dediği yüksek akım koruma prizini satarlar. Genelde yüksek fiyat isterler, netten daha ucuza alınabilir. Gerekli mi derseniz? sn. batmanın dediği gibi pahalı olan elektronik aletlerimizi korumak için gerekli diye düşünüyorum. Her zaman olmaz ama Allah korusun dağıtım şebekedeki birinin yapacağı bir hata ile cihazların yanması söz konusu olabilir.
    Arkadaşınızın dediği regülatör, dalgalı bir akım olan evlerde yararlıdır. Örneğin evin ışıkları çok sık parlayıp azalıyor ise gereklidir.

bu arada jeneratörler ile ilgili bir bilgim yok, eğer yüksek akım koruma veya akım düzenleme yapabiliyorlarsa o zaman hiç bir şeye ihtiyacınız olmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Keske dogal dusse
    Bunda hemfikirim
    Ama faizle dolar dusurmek cok yanlis
    Uzun vadede daha kotu yapar
    Ytd
    üstat dövizi düşürmek için dövize talep konusu olan mal veya hizmetin üretimini bizim ülkede yapman lazım, öyle bir imkanın kısa vadede yok ise yapılabilecek tek şey faizleri arttırmak.

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Üstat olaya turistik gezi açısından bakıyorum elbette adam kazandığını orada yiyor o parayı harcıyor ama gittiği ülkenin parası daha değeri düşük ise adam istediği şekilde çok daha rahat harcar 3-5 in hesabını yapmaz.

Burgerking de 1 menü almanya da 10 euro ise oradaki almana göre 10 birimdir.
    Biz almanyaya gittiğimizde 10 birim 90 birime çıkar.
    Çünkü sen 90 lirayla ancak 10 euro alabilmişsindir.
    Tam tersi Alamanın ülkemize geldiğini düşünürsek 10 eurosuyla belki 2-3 menü alabilecek burada.
    Bu arada yurtdışına ilk 1987 yılında gittim, 3 er aylık yaz tatilinde oralara giderdik. O zamanllar levis 501 yoktu , cd vs yoktu çok gezdim ben berlin duvarını gördükten 1 sene sonra duvar yıkıldı.
    babam hollanda ve almanyada bankacı idi çoğu gurtbetçinin 2-3 misli para kazanıyordu maaşı mark ve gulden di.
    İşsizlik maaşı alan türkler de çok rahat geçiniyorlardı o dönemler.

İşte maaşını euro dolar alırsan belli bir işin de var ise orada çatır çatır yiyip tasarrufunu da edersin.
    Ancak şimdi amerikaya gitmeye kalktığında sırf gidiş dönüş biletini karşılamak bile orta seviye memur için çok zor.
    onlar american pie filmi biz is küçük emrah ve gülcan filmi haklısınız ustadım

alemancı ile konuştum geçen ay bmw 7,40 ile gelmiş arabadan girdim mevzuya 14bin euro 2015 model miş.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...19653011/detay

en ucuzu bu sahabından da 1150 K o da nitelikli yatırımcıya

5.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    üstat dövizi düşürmek için dövize talep konusu olan mal veya hizmetin üretimini bizim ülkede yapman lazım, öyle bir imkanın kısa vadede yok ise yapılabilecek tek şey faizleri arttırmak.
    zamanında mudahale azar azar yapılsaydı bu durumda olmayacaktık ,25 baz puanın muhabbetini yaptılar.

6.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Aslında kuruluma gelenler sn. websterın dediği yüksek akım koruma prizini satarlar. Genelde yüksek fiyat isterler, netten daha ucuza alınabilir. Gerekli mi derseniz? sn. batmanın dediği gibi pahalı olan elektronik aletlerimizi korumak için gerekli diye düşünüyorum. Her zaman olmaz ama Allah korusun dağıtım şebekedeki birinin yapacağı bir hata ile cihazların yanması söz konusu olabilir.
    Arkadaşınızın dediği regülatör, dalgalı bir akım olan evlerde yararlıdır. Örneğin evin ışıkları çok sık parlayıp azalıyor ise gereklidir.
    seçimler gelince bi bakmışsınız trafonuza kedi girmiş hani girmez de nolur nolmaz

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    zamanında mudahale azar azar yapılsaydı bu durumda olmayacaktık ,25 baz puanın muhabbetini yaptılar.
    ben taktik yapıldığını düşünüyorum üstat,
    elinde dth tutanların satması bekleniyordu ama olmadı.
    şimdi de düşürüp panikle çözülme bekleniyor olabilir.

bu hikayeyi papaz krizinde de gördük.
    sonra 5.15 lere kadar geri çekime olmuştu.
    Bu senetyoya göre yıl sonuna kadar 7.00 lere kadar çekilme olabilir.
    Tamamen benim hayali senaryom.

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    onlar american pie filmi biz is küçük emrah ve gülcan filmi haklısınız ustadım

alemancı ile konuştum geçen ay bmw 7,40 ile gelmiş arabadan girdim mevzuya 14bin euro 2015 model miş.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...19653011/detay

en ucuzu bu sahabından da 1150 K o da nitelikli yatırımcıya
    zaten bu dönemde araba alan altın dolar alandan daha fazla kazandı net

Sayfa 802/993 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •