Sayfa 806/1020 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8153 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. 60 ın üzerini nedense göstermiyorlar...bakalım bunu daha ne kadar sürdürebilecekler ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Hocam ne 60 i gormuyormusin OÇ larin yaptıklarını.Sanki Ukrayna füzeleri Rusyaya değil bizim limana attı.
    Tam srfsizlerin isteği gibi bir şey olsa bassak milletin elinden mali kapsak.
    Allah hepsinin b.lasini versin.

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Hocam ne 60 i gormuyormusin OÇ larin yaptıklarını.Sanki Ukrayna füzeleri Rusyaya değil bizim limana attı.
    Tam srfsizlerin isteği gibi bir şey olsa bassak milletin elinden mali kapsak.
    Allah hepsinin b.lasini versin.

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    valla borsada kurt çok var...biz garibanlarız..yatırımımızı yapıp bekliyoruz...başkası gibi saatlik trade yapmıyoruz..bakalım bizim nasibimizde neler olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Anlaşılan sanayi şirketleri yeni yatırımlarının rotasını Ege'ye çevirdiler, Marmara tıkandı zaten, ileride limana çok yarayacak bu yatırımlar, sakla samanı gelir zamanı boşuna dememişler. Hisse hareketleri arzulanan trende giremedi bir türlü, yüklü olabilir mi acaba.
    yüklü olmasa buralarda tutarlar mı yükten kurtulması da bu fiyatardan zor. yükseltseler maliyetleri de yükselecek..Bir babayiğit gelip fiyata bakmadan alana kadar buralarda bezdirmeye devam gibi..

5.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    yüklü olmasa buralarda tutarlar mı yükten kurtulması da bu fiyatardan zor. yükseltseler maliyetleri de yükselecek..Bir babayiğit gelip fiyata bakmadan alana kadar buralarda bezdirmeye devam gibi..
    Aslında dün gitmeye istekliydi ama endeks cortlayınca o da 60'dan 58'e saldı yine, endeks bugün bozmazsa yine zorlar oraları diye düşünüyorum.
    Bir de çok al-satçı var tahtada, bıraksalar rahat geçer 60'ları.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aslında dün gitmeye istekliydi ama endeks cortlayınca o da 60'dan 58'e saldı yine, endeks bugün bozmazsa yine zorlar oraları diye düşünüyorum.
    Bir de çok al-satçı var tahtada, bıraksalar rahat geçer 60'ları.
    güçlü alıcı yok..

7.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    güçlü alıcı yok..
    Bize balina lazım mavi balina ama daha bu sulara yaklaşmaz lar gibi benim beklentim bahara anca gelir bu balinalar...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. Patron faktörünü eş geçiyorlar ama..patron olmasa bu senet marstaydı

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 806/1020 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •